Τα Όμορφα Μάτια της Κρύβουν Κάτι Άλλο από αυτό που βλέπουμε (video)

[20/02/2018 - 09:52]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τα Όμορφα Μάτια της Κρύβουν Κάτι Άλλο από αυτό που βλέπουμε

Είναι γεγονός ότι λέγονται πολλά για τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας όσο και της κινηματογραφικής, κυρίως στις ΗΠΑ.

Μέσα σε όλες αυτές τις εναλλακτικές ειδήσεις που

κατά καιρούς κυκλοφορούν ενώ πολλοί τις θεωρούν από ψεύτικες και συκοφαντικές έως και ανόητες, υπάρχουν  και όλες εκείνες που θεωρούν ότι κάποιοι τραγουδιστές έχουν σχέση με δαίμονες ή και έχουν δώσει την ψυχή τους στον σατανά. Μάλιστα, ορισμένοι σε συνεντεύξεις τους το έχουν παραδεχτεί είτε εμμέσως είτε σαφώς.

Κάπου εκεί, ακροβατώντας μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, έρχεται και η γνωστή θεωρία των ερπετοειδών, όπου υποστηρίζει ότι αρκετοί από τους τραγουδιστές ή τις τραγουδίστριες είναι ή έχουν αντικατασταθεί από αυτά.

Ένα, λοιπόν, από αυτά τα «θύματα» είναι και η Miley Cyrus, για την οποία λέγεται πως σε μια συνέντευξή της, τα μάτια της παρουσίασαν μία περίεργη αναλαμπή που σε ένα ζουμ αποδείχτηκε πως η στρογγυλή κόρη των ματιών της άλλαξε στιγμιαία σε κάθετες σχισμές, παρόμοιες με αυτές ενός φιδιού.

Μπορεί αυτός ο ισχυρισμός να είναι αληθής; Υπάρχουν πάρα πολλά κλιπάκια στο youtube που δείχνουν ανάλογε σκηνές για πάρα πολλούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς κλπ. Όπως είναι αναμενόμενο, για κάποια από αυτά έχει αποδειχτεί ότι είναι ψεύτικα και προϊόν μοντάζ.

Σε ποιά κατηγορία ανήκει το video που ακολουθεί; Είναι αληθινό ή όχι;

Miley Cyrus ‘Caught Shapeshifting Into Reptile’ On Video Goes Viral

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ