Οι πέτρες του Περού που φαίνεται να σχετίζονται με τον θρόνο του Μίνωα στην Κρήτη

Οι πέτρες του Περού που φαίνεται να σχετίζονται με τον θρόνο του Μίνωα στην Κρήτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τον Θρόνο του Μίνωα στην Κρήτη, καθώς και το σύμβολο που υπάρχει εκατέρωθεν του καθίσματος. Το αποκαλούν Μιωνικό Έψιλον, ή Δελφικό Έψιλον, ή Αντίρροπο Έψιλον, ή Διπλό Έψιλον, αναλόγως με το μορφωτικό επίπεδο και τις γνώσεις του καθενός.

Θρόνος Μίνωα

Φαίνεται πως κρύβει πολλά μυστικά στο παρελθόν του καθώς βρίσκεται παντού στον πλανήτη.

Μπορεί να το βρείτε σε αρκετούς αρχαιολογικούς και μη χώρους, σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Το κρατούσε ο Δίας και άλλοι θεοί.

Υπάρχει επίσης και κτίσμα με αυτό στην Ελλάδα, στον Βόλο, ενώ λέγεται πως έχει βρεθεί στην κοιλιά ιπτάμενων δίσκων, όπως στην περίπτωση Voronezh.

Το Διπλό Έψιλον στις «προϊστορικές» πέτρες ICA του Περού

Ανάμεσα σε όλα τα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στον κόσμο είναι και οι μυστηριώδεις πέτρες Ica στο Περού – για πολλούς αμφιλεγόμενες ως προς την ηλικία και την προέλευσή τους.

Και λέμε μυστηριώδεις, διότι σε κάποιες πέτρες φαίνονται σχέδια που παρουσιάζουν ανθρώπους να συνυπάρχουν με δεινόσαυρους, δηλαδή πριν αρκετά εκατομμύρια χρόνια, ενώ φαίνεται πως έκαναν χρήση τηλεσκοπίων, αλλά έκαναν και λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις καρδιάς…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε, λοιπόν, το Διπλό Έψιλον στις πέτρες Ica, στην παρακάτω φωτογραφία και αναρωτηθείτε πως μπορεί αυτό να απεικονίζετε σε “πρωτόγονους” και πως μπορεί να είχαν γνώσεις που ίσως έφταναν ή ξεπερνούσαν αυτές τις σημερινής εποχής.

Στην εικόνα θα δείτε τουλάχιστον πέντε πέτρες που παρουσιάζουν το λεγόμενο και “Διπλό Έψιλον”:

Όταν είδε αυτές τις Πέτρες του Περού Κατάλαβε ότι Είχαν Άμεση Σχέση με τον Θρόνο του Μίνωα στην Κρήτη

Πολλοί μπορεί να ισχυριστούν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στους δύο αρχαίους πολιτισμούς ή πως αυτό το σχήμα στις πέτρες απλά μοιάζει με εκείνα εκατέρωθεν του μινωικού θρόνου. Εσείς τι πιστέυετε;

diadrastika.com