Οι πέτρες του Περού που φαίνεται να σχετίζονται με τον θρόνο του Μίνωα στην Κρήτη

[12/02/2018 - 15:13]

Οι πέτρες του Περού που φαίνεται να σχετίζονται με τον θρόνο του Μίνωα στην Κρήτη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τον Θρόνο του Μίνωα στην Κρήτη, καθώς και το σύμβολο που υπάρχει εκατέρωθεν του καθίσματος. Το αποκαλούν Μιωνικό Έψιλον, ή Δελφικό Έψιλον, ή Αντίρροπο Έψιλον, ή Διπλό Έψιλον, αναλόγως με το μορφωτικό επίπεδο και τις γνώσεις του καθενός.

Θρόνος Μίνωα

Φαίνεται πως κρύβει πολλά μυστικά στο παρελθόν του καθώς βρίσκεται παντού στον πλανήτη.

Μπορεί να το βρείτε σε αρκετούς αρχαιολογικούς και μη χώρους, σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Το κρατούσε ο Δίας και άλλοι θεοί.

Υπάρχει επίσης και κτίσμα με αυτό στην Ελλάδα, στον Βόλο, ενώ λέγεται πως έχει βρεθεί στην κοιλιά ιπτάμενων δίσκων, όπως στην περίπτωση Voronezh.

Το Διπλό Έψιλον στις «προϊστορικές» πέτρες ICA του Περού

Ανάμεσα σε όλα τα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στον κόσμο είναι και οι μυστηριώδεις πέτρες Ica στο Περού – για πολλούς αμφιλεγόμενες ως προς την ηλικία και την προέλευσή τους.

Και λέμε μυστηριώδεις, διότι σε κάποιες πέτρες φαίνονται σχέδια που παρουσιάζουν ανθρώπους να συνυπάρχουν με δεινόσαυρους, δηλαδή πριν αρκετά εκατομμύρια χρόνια, ενώ φαίνεται πως έκαναν χρήση τηλεσκοπίων, αλλά έκαναν και λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις καρδιάς…

Δείτε, λοιπόν, το Διπλό Έψιλον στις πέτρες Ica, στην παρακάτω φωτογραφία και αναρωτηθείτε πως μπορεί αυτό να απεικονίζετε σε “πρωτόγονους” και πως μπορεί να είχαν γνώσεις που ίσως έφταναν ή ξεπερνούσαν αυτές τις σημερινής εποχής.

Στην εικόνα θα δείτε τουλάχιστον πέντε πέτρες που παρουσιάζουν το λεγόμενο και “Διπλό Έψιλον”:

Όταν είδε αυτές τις Πέτρες του Περού Κατάλαβε ότι Είχαν Άμεση Σχέση με τον Θρόνο του Μίνωα στην Κρήτη

Πολλοί μπορεί να ισχυριστούν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στους δύο αρχαίους πολιτισμούς ή πως αυτό το σχήμα στις πέτρες απλά μοιάζει με εκείνα εκατέρωθεν του μινωικού θρόνου. Εσείς τι πιστέυετε;

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ