Ποιά είναι Αυτή η Βυθισμένη Πόλη; Αποκαλύπτει ένας Χρονοταξιδιώτης (video)

Ποιά είναι Αυτή η Βυθισμένη Πόλη; Αποκαλύπτει ένας Χρονοταξιδιώτης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όσοι διαβάζετε τέτοιου είδους εναλλακτικές ειδήσεις, ίσως, να έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε κατά πόσο μπορεί να ευσταθούν όλα αυτά με τους χρονοταξιδιώτες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουμε «γεμίσει» από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι έχουν ταξιδέψει στο μέλλον. Μάλιστα, ένας από αυτούς έχει περάσει και από ανιχνευτή ψεύδους αλλά το μηχάνημα δεν τον διέψευσε!

Διαβάστε επίσης: Ο Πρώτος «Επιβεβαιωμένος» Χρονοταξιδιώτης Είναι Γεγονός!!! Έρχεται Από Το 2030 και εξηγεί τις μας περιμένει

Έτσι, λοιπόν, ένας ακόμα χρονοταξιδιώτης έρχεται στο προσκήνιο και η dailymail.co.uk αναλαμβάνει να μας «ταξιδέψει» στην ιστορία του:

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου λέει ότι έχει φωτογραφικές αποδείξεις ότι το Λος Άντζελες θα έχει βυθιστεί μέχρι το έτος 5000.

Χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Edward και υποστηρίζει ότι ήταν μέρος ενός άκρως απόρρητου πειράματος ενόσω εργαζόταν σε ένα εργαστήριο στο Λος Άντζελες το 2004 που του επέτρεψε να ταξιδέψει στο μέλλον.

Σε μια συνέντευξη στην ApexTV, ο Edward – του οποίου το πρόσωπο και η φωνή δεν αποκαλύπτονται – δήλωσε ότι ταξίδεψε στο έτος 5000 και συναντήθηκε με έναν άνθρωπο που τον ενημέρωσε για τις «μετα-αποκαλυπτικές» πλημμύρες.

Ο Edward ισχυρίζεται ότι όταν ταξίδευε εκεί, παρατήρησε ότι όλα ήταν κατασκευασμένα από ξύλο, αλλά είπε ότι δεν συνειδητοποίησε αρχικά ότι ήταν η ίδια πόλη.

«Ήταν απίστευτο. Στεκόμουν σε μια τεράστια ξύλινη πλατφόρμα. Όχι μόνο οι κατοικίες αλλά και τα κτίρια, τα οχήματα, όλα από φυσικό ξύλο», είπε στη συνέντευξη, η οποία έλαβε χώρα σε μυστική τοποθεσία στην πατρίδα του στην Αρμενία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«Μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν η ίδια πόλη, το Λος Άντζελες, αλλά υποβρύχια. Είχε πλημμυρίσει και οι άνθρωποι ζούσαν στο νερό».

Ο Έντουαρντ υποστήριξε ακόμα ότι κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία του LA κάτω από την θάλασσα με μια φωτογραφική μηχανή που είχε μαζί του κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο χρόνο, ως μέρος του πειράματος.

Ο χρονοταξιδιώτης λέει ακόμα ότι η πλημμύρα ήταν ένα άμεσο αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

«Κομμάτια πάγου και στους δύο πόλους έλιωσαν και όλος ο κόσμος βρέθηκε κάτω από το νερό», είπε. «Η πλημμύρα συνέβη εξαιτίας της υπερβολικής ποσότητας Co2 στην ατμόσφαιρα, η οποία κατέστρεψε βήμα προς βήμα τη φυσική ασπίδα προστασίας».

Τι συμβαίνει, τελικά, με τόσους χρονοταξιδιώτες; Έγιναν «της μόδας» και ο καθένας προσπαθεί να μας πείσει για κάτι, προκειμένου να αποκτήσει λίγη δημοσιότητα; Ή μήπως υπάρχουν πραγματικά, έκαναν στ’ αλήθεια αυτά τα ταξίδια στον χρόνο και τώρα έρχονται να μας πουν τις εντυπώσεις τους και τις προειδοποιήσεις τους; Ποιός ξέρει;

Δείτε και το σχετικό video:

Time Traveler Took This Picture in The Year 5000

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com