Συνταγή για τα γόνατα που αναδομεί τα οστά και τις αρθρώσεις

Συνταγή για τα γόνατα που αναδομεί τα οστά και τις αρθρώσεις

Όσο περνάνε τα χρόνια, τα όργανα και το σώμα μας, εξασθενούν, οδηγώντας σε πολλές ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία. 

Ο πόνος στα οστά και στις αρθρώσεις είναι ένας από τους πιο κοινούς πόνους που έρχονται στο σώμα μας με την πάροδο του χρόνου.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι οι πόνοι αυτοί είναι ανίατοι και  προσπαθούν να τους απαλύνουν με παυσίπονα και άλλα φάρμακα, αλλά υπάρχει ένας τρόπος αντιμετώπισης του πόνου, ο οποίος είναι απόλυτα φυσικός και δεν έχει παρενέργειες.

Τα γόνατα είναι ένα από τα μέρη του σώματος που υποβάλλονται σε πολλές φθορές με την πάροδο του χρόνου. Καθώς, αυτά είναι που αντέχουν το βάρος μας και είναι πολύ σημαντικά για την κίνησή μας, και για αυτό το λόγο πρέπει να προστατεύονται. Επιπλέον, οι αρθρώσεις μας μπορούν εύκολα να φθαρούν λόγω ενός αριθμού παραγόντων, όπως η κακή στάση του σώματος ή η φλεγμονή.

Τα γόνατα είναι ένα από τα μέρη του σώματος που υποβάλλονται σε πολλές φθορές με την πάροδο του χρόνου.

Ο πόνος στις αρθρώσεις και στα οστά μπορεί να επιδεινωθεί αν δεν επέλθει κάποια θεραπεία. Οι πόνοι αυτοί, συνήθως είναι ένα από τα πρώτα συμπτώματα της γήρανσης του πληθυσμού, και επιδεινώνονται με το χρόνο. Δεν παιρνούν με το πέρασμα του χρόνου, και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όσο το δυνατόν συντομότερα, προκειμένου να αποφευχθούν μεγαλύτερα προβλήματα. Ευτυχώς, μπορείτε να ανακουφιστείτε από αυτούς τους πόνους με μια απλή φυσική θεραπεία που θα παρέχει στις αρθρώσεις σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά , προστατεύοντας τες από οποιαδήποτε ζημιά.

Συστατικά:

  • 40 gr.  σπόρους κολοκύθας
  • 200 gr. μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας ζελατίνη
  • 3 κουταλιές της σούπας σταφίδες
  • 8 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο

Παρασκευή και χρήση:

  • Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να έχετε ένα ομοιογενοποιημένο μείγμα.
  • Πάρτε μια κουταλιά αυτής της θεραπείας δύο φορές την ημέρα και συνεχίστε τη θεραπεία μέχρι να αισθανθείτε οτι είναι αποτελεσματική.
  • Δοκιμάστε την θεραπεία και η κινητικότητα σας θα αποκατασταθεί σύντομα! Δεν θα πιστεύετε στα αποτελέσματα!

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

daddy-cool.gr και grfeed.com

loading...