Εμφανίστηκε Γιγαντιαίο UFO όσο Τρία Ποδοσφαιρικά Γήπεδα στην Φλόριντα (video)

[19/02/2018 - 08:32]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Εμφανίστηκε Γιγαντιαίο UFO όσο Τρία Ποδοσφαιρικά Γήπεδα στην Φλόριντα

Σύμφωνα με τους μάρτυρες αυτό το γιγαντιαίο UFO παρατηρήθηκε στο Davenport της Florida, ΗΠΑ, τον

Ιανουάριο του 2018.

Όπως δηλώνει:

«Επιστρέφαμε με την φίλη μου από ένα φιλικό σπίτι, μερικά τετράγωνα πιο πέρα. Ήταν πρωινό Πρωτοχρονιάς. Το παρατήρησα αμέσως και βρισκόταν στον ουρανό ακόμα κι όταν επιστρέψαμε σπίτι και κοιτάξαμε από την πίσω πόρτα στην αυλή, ήταν ακόμα εκεί. Το μεγαλύτερο σκάφος που έχω δει ποτέ. Και δεν έχω δει λίγα».

Εκτιμάται ότι θα μπορούσε να έχει έκταση όσο τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα μαζί και, όπως αναφέρετε στην περιγραφή του video, το συμβάν έχει καταγραφεί στην Mufon ως υπόθεση 90289.

Μολονότι η λήψη και οι εικόνες είναι πραγματικά ικανές να σου ανεβάσουν την πίεση – πόσο μάλλον να το ζει κάποιος σαν γεγονός, σαν αυτόπτης μάρτυρας και να νιώθει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά σαν το βλέπει και αντιλαμβάνεται τι μπορεί να είναι – καλό είναι να κρατάμε και μία επιφύλαξη για την περίπτωση που όλα είναι ένα καλοστημένο photoshop.

Δείτε το video:

Huge UFO as Big as 3 Football Fields Spotted in Florida

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ