Αγνώστης Ταυτότητος Σφαίρα Πάνω από την Νέα Υόρκη, στο Google Earth (video)

[07/03/2018 - 16:25]

Αγνώστης Ταυτότητος Σφαίρα Πάνω από την Νέα Υόρκη, στο Google Earth

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο εντοπίστηκε στον ουρανό της Νέας Υόρκης μέσα στους χάρτες του Google Earth street view στις 7/3/2018 και φαίνεται πως έχει ήδη χαρακτηριστεί στην MUFON με αριθμό #90613.

Τι είναι, λοιπόν, αυτό που βλέπουμε; Ο μάρτυρας το εντόπισε στην Lake George της Νέας Υόρκης. Σε πολλές παρελθούσες αναφορές ΑΤΙΑ παρατηρούμε πως αυτά περιγράφοντα και σαν στρογγυλές σφαίρες, κάτι που μάλλον φαίνεται να είναι η πιο κοινή μορφή τους σε σε όλο τον κόσμο, μας λέει ο Scott C. Waring του ufosightingsdaily.com και προειδοποιεί πως ό,τι έχει αναφέρει πως ο ίδιος βρήκε στο Google Earth, αργότερα σβήστηκε ή διαγράφηκε.

Άραγε αυτό συνέβη επειδή, υπήρξε κάποιο σφάλμα στην εφαρμογή το οποίο διορθώθηκε και για το λόγο αυτό δεν εμφανίζεται πλέον;

Όπως υποστηρίζεται από τον μάρτυρα που βρήκε το εν λόγω αντικείμενο, αυτό εντοπίστηκε στα ανατολικά της λίμνης George δίπλα στον ραδιοφωνικό πύργο κοντά στο Shelvin rock.

Παρατηρήστε καλά την εικόνα. Το αντικείμενο είναι τέλεια σφαιρικό, στα σχέδιά του υπάρχει μία σχεδόν κανονική συμμετρία και στο επάνω μέρος του, διακρίνεται ένα τρίγωνο, που πιθανόν είναι μέρος σε κάποιο γεωμετρικό μοτίβο, όπως περίπου και στο κάτω μέρος του.

Αγνώστης Ταυτότητος Σφαίρα Πάνω από την Νέα Υόρκη, στο Google Earth (video)

Ένα σφάλμα; Κάτι άλλο; Ποιός ξέρει; Μπορείτε να ακολουθήσετε τις συντεταγμένες του και να το ξεψαχνίσετε μόνοι σας, εδώ:

Αγνώστης Ταυτότητος Σφαίρα Πάνω από την Νέα Υόρκη, στο Google Earth (video)

Δείτε και το σχετικό video:

Sphere UFO Found On Google Earth Map

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ