Αν Δεν τα Κατέγραφαν ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

Αν Δεν τα Κατέγραφαν ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τετράγωνα σύννεφα στον ουρανό, υπερ-φωτεινές νύχτες, μυστηριώδεις πυλώνες φωτός, προβολείς από το διάστημα… Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να πούμε για να καταλάβουμε ότι ο κόσμος μας έχει αρχίσει και αλλάζει ή έχει αρχίσει και «χαλάει»…

Ίσως έχει έρθει ο καιρός να δούμε κάποια πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει πρώτα να δούμε και να εντοπίσουμε αυτά τα «κάποια πράγματα».

Πολλά από αυτά μπορεί να μην συμβαίνουν ή να μην τα βλέπουμε, αν βγούμε στο μπαλκόνι μας, αλλά μπορεί να υφίστανται και να είναι ορατά στην παρακάτω πλατεία, ή πίσω από την πλαγιά του λόφου που δεν βλέπουμε, σε μία άλλη πόλη, σε μία άλλη χώρα, ή ακόμα και σε άλλο ημισφαίριο. Μπορεί να τα έχει δει κάποιος άλλος συνάνθρωπος μας.

Το καλό στις μέρες μας, είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε από ένα κινητό ή μία ψηφιακή κάμερα και καταγράφουμε. Το καλύτερο είναι ότι υπάρχουν τα λεγόμενα social media και μπορούμε να διακινήσουμε εύκολα, γρήγορα και άμεσα αυτό το οποίο έχουμε βιντεοσκοπήσει.

Σίγουρα, και με βεβαιότητα, αυτά που θα δείτε στο παρακάτω video, δεν θα τα πιστεύατε ότι υπάρχουν, αν δεν υπήρχε κάποιος να τα καταγράψει.

Ίσως, το πιο χαρακτηριστικό από όλα αυτά να είναι τα τετράγωνα σύννεφα. «Αποκλέιεται! Είναι προϊόν μοντάζ και photoshop!» Αυτή θα μπορούσε να είναι μία άμεση απάντηση των σκεπτικιστών.

Μόνο που κι αν ακόμα το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει να κάνει με μοντάζ, τα τετράγωνα σύννεφα είναι πραγματικό γεγονός και μπορείτε να τα δείτε στο geoengineeringwatch.org από δορυφορικές και άλλες εικόνες. Κάποιοι χειραγωγούν τον καιρό ή μήπως η φύση αποφάσισε να ασχοληθεί με την γεωμετρία;

«Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Ποιά χειραγώγηση του καιρού. Κανείς δεν τα κάνει αυτά. Είναι απάτη», θα μπορούσαν με περισσή άνεση να πουν οι σκεπτικιστές. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η ουσία, όμως, δεν έγκειται στο τι λέει ο καθένας, αλλά στο τι βλέπουμε και στο τι συμβαίνει πραγματικά. Οποιοσδήποτε από εμάς είναι αρκετά έξυπνος, να δει, να κρίνει, να το ψάξει μόνος του, να ακούσει γνώμες και απόψεις, και τελικά να αμφισβητήσει, να απορρίψει ή να δεχτεί μεγάλο ή μικρό μέρος.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί. Ξεκινάει με έναν περίεργο φωτισμό ή λαμπρότητα της νύχτας, κάτι που φαίνεται να συμβαίνει σε αρκετά μέρη του κόσμου και προς το παρόν παραμένει χωρίς απαντήσεις. Στην συνέχεια ακολουθούν τα τετράγωνα σύννεφα και πολλ άλλα περίεργα.

Πραγματικά, αν κάποιοι δεν βρίσκονταν παρόντες την δεδομένη στιγμή και την κατάλληλη ώρα για να τα καταγράψουν, τώρα, θα λέγαμε ότι αποκλείεται να έχουν συμβεί, ότι αποκλείεται να υπάρχουν. Και θα γελάγαμε.

Δείτε το video:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

If This Wasn’t Filmed Nobody Would Believe It! 2018

diadrastika.com