Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Αρχαία Όπλα Υψηλής Τεχνολογίας Κρύβονται στην Μεγάλη Πυραμίδα

Ποιό είναι το μυστικό των πυραμίδων; Κρύβουν αρχαία όπλα υψηλής τεχνολογίας; Βρίσκεται εκεί κάποιο Σύστημα Κοσμολογικής Άμυνας; Γίνονται σύγχρονοι μυστικοί αρχαιολογικοί πόλεμοι προκειμένου να τα ανακαλύψουν και να τα οικειοποιηθούν;

Ο Daniel Liszt και ο Δρ. Joseph Farrell στο κανάλι Dark Journalist, διαχωρίζουν το γεγονός από τη μυθιστοριογραφία σχετικά με τις παραδόσεις για την Μυστική Γνώση, τα αρχαία όπλα υψηλής τεχνολογίας και τον σύγχρονο αγώνα για να τα ανακαλύψουν.

Ο Farrell θεωρεί ότι η Μεγάλη Πυραμίδα είναι πολύ παλαιότερη από την καταγεγραμμένη ιστορία και αρχικά δημιουργήθηκε ως ένα είδος υπερ-προχωρημένου κοσμολογικού αμυντικού συστήματος που είχε την δυνατότητα και την δύναμη να καταστρέψει έναν επικείμενο όλεθρο στη Γη μέσω μιας εξαιρετικά περίπλοκης σειράς συντονισμών που δικτυώνονται μέσα στη δομή.

Διαβάστε επίσης: Τι Συνέβη και Εξερράγη η Χαμένη Πυραμίδα πριν 12.000 χρόνια; (video)

Είναι μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι εκατοντάδες ερευνητές, φυσικοί, γεωλόγοι και αρχαιολόγοι εξέτασαν και σημείωσαν κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα τα εξαιρετικά ασυνήθιστα και εκπληκτικά ακριβή μαθηματικά πρότυπα στη διάταξη και την κατασκευή αυτού του θαύματος του αρχαίου κόσμου.

Αυτά τα πρότυπα υποδηλώνουν μια εκλεπτυσμένη γνώση της αστρονομίας, της επιστήμης της γης, της γεωλογίας και της γεωμετρίας που σίγουρα δεν ήταν διαθέσιμες στον πρώιμο αιγυπτιακό πολιτισμό, σύμφωνα με τους συστημικούς ακαδημαϊκούς, αυξάνοντας την πιθανότητα οι αληθινοί οικοδόμοι της Μεγάλης Πυραμίδας να ήταν ένας ξεχασμένος τεχνολογικός πολιτισμός που εξαφανίστηκε κάποτε στο μακρινό παρελθόν.

Από τη ναζιστική εμμονή με τα προγονικά στοιχειώδη τελετουργικά και τα ερείπια πρώιμων μυστικιστικών πολιτισμών με την αμφιλεγόμενη εξαφάνιση αρχαίων αντικειμένων και επιγραφών στη λεηλασία του μουσείου της Βαγδάτης κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, ο Farrell βλέπει ένα συνεχές σχέδιο στα μέρη των μεγάλων κυβερνήσεων να ανακαλύψουν μυστική προϊστορική γνώση μέσω του σύγχρονου μυστικού αρχαιολογικού πολέμου.

Αυτή η χαμένη σοφία μπορεί να έχει σκιαγραφήσει τις λεπτομέρειες μίας κατασκευής για ένα υπέρ-τροφοδοτούμενο όπλο συντονισμού που οι λαοί του ξεχασμένου παρελθόντος χρησιμοποιούσαν για να επιτελέσουν έναν Κοσμικό Πόλεμο που έφερε μεγάλη καταστροφή, μέσα σε ένα ξεχασμένο κεφάλαιο της ιστορίας της Γης και υπάρχει τώρα, για να θυμόμαστε μόνο μία αμυδρά ηχώ ενός σημαντικού πολέμου μεταξύ των θεών, σύμφωνα με τους αρχαίους θρύλους.

Ένας από αυτούς τους θρύλους, σχετικά με μια κρυμμένη Ατλαντική Αίθουσα των Αρχείων, υποδηλώνει μια χαμένη κουλτούρα που η προηγμένη τεχνολογία της περιμένει να ανακαλυφθεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτή η μυστική δομή δηλώθηκε από τον διάσημο επαφικό και ψυχικό Edgar Cayce, γνωστός και ως «Κοιμώμενος Προφήτης», ότι έχει θαφτεί σε μια πυραμίδα στην Αίγυπτο και ότι θα μπορούσε να εισέλθει κανείς μέσα εκεί από ένα κρυφό πέρασμα κάτω από το δεξί πόδι της Σφίγγας.

Είναι ενδιαφέρον ότι δύο κορυφαίοι Αιγυπτολόγοι στις αρχές της σταδιοδρομίας τους, είχαν ως χορηγό τους το Cayce’s Association for Research and Enlightenment, δηλαδή το Ίδρυμα Edgar Cayce. Μάλιστα, ένας από αυτούς έγραψε ακόμη και ένα βιβλίο σχετικά με τις αναγνώσεις του Cayce σχετικά με τους βαθιούς δεσμούς μεταξύ της ανάπτυξης της Αιγύπτου από τους επιζώντες της Ατλαντίδας.

Άραγε έψαχναν κρυφά για την Αρχαία Αίθουσα Αρχείων χρησιμοποιώντας τις «προφητείες» του Cayce, ενώ δημόσια δήθεν απέρριψαν τον πρώην χορηγό τους και άρχισαν να συμμορφώνονται με την επίσημη ακαδημαϊκή ιστορία;

Ωστόσο, στις μέρες μας υποστηρίζεται ότι αυτή η αίθουσα έχει ήδη βρεθεί.

Διαβάστε επίσης: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ η ΑΙΘΟΥΣΑ των ΑΡΧΕΙΩΝ της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ;

Όλες αυτές οι υποθέσεις «χτίζουν» μονοπάτια που αναφέρονται σε αρχαία όπλα υψηλής τεχνολογίας και αρχαίους διαστημικούς πολέμους. Υποστηρίζεται ακόμα ότι δείγματα αυτής της τεχνολογίας μπορεί να είναι κρυμμένα στην Αίθουσα των Αρχαίων. Υπάρχουν και άλλες ιστορίες που περιγράφουν σύγχρονους μυστικούς και υπόγειους πολέμους μεταξύ αρχαιολόγων και των κρυφών χορηγών τους, για το ποιος θα τα εντοπίσει πρώτος και, κατά συνέπεια, θα τα αποκτήσει.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή από το κανάλι Dark Journalist:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

COSMOGENESIS: TOP SECRET ARCHAEOLOGY WARS! DARK JOURNALIST AND DR. JOSEPH FARRELL

Ancient High-Technology Weapons And The Secret Archaeology Wars To Discover Them

diadrastika.com