Αστρονόμοι μας «φέρνουν στο πιάτο» την πραγματική Σελήνη (video)

Αστρονόμοι μας «φέρνουν στο πιάτο» την πραγματική Σελήνη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το φεγγάρι είναι φωτεινό και το βλέπουμε γιατί «παίρνει» φως από τον Ήλιο μας. Παρά ταύτα, η ίδια του η επιφάνεια την οποία βλέπουμε είναι ιδιαίτερα «σκοτεινή»… Και δεν αναφερόμαστε στην Σκοτεινή Πλευρά που, ούτως ή άλλως, δεν βλέπουμε. Πώς γίνεται αυτό το παράδοξο;

Γίνεται καθώς χρησιμοποιήσαμε τις λέξεις επίτηδες. Ωστόσο, γίνεται και κυριολεκτικά, γιατί αν πάρουμε τις εικόνες που μας δίνει η NASA, το Google Moon και εκείνες από ερασιτέχνες αστρονόμους που έχουν δυνατά τηλεσκόπια και είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας, θα διαπιστώσουμε αρκετές διαφορές.

Πολλές φορές, με απλά τηλεσκόπια είναι δυνατόν κανείς να εντοπίσει «πράγματα» εκεί πάνω, πόσο μάλλον με «επαγγελματικά»!

Εκατοντάδες ή χιλιάδες, είναι οι θεωρίες γύρω από τον λαμπερό δορυφόρο της Γης. Πέρα από τις επίσημες εκδοχές – που ακόμα και αυτές αντιπαλεύουν η μία την άλλη – οι υπόλοιπες έχουν σχεδόν όλες έναν κοινό παρονομαστή: ότι η Σελήνη είτε είναι τεχνητή είτε κατοικείται. Παραλλαγές υπάρχουν πάρα πολλές, όμως το βασικό μοτίβο είναι ίδιο.

Αρχαίοι πολιτισμοί, ανάμεσά τους και ο αρχαίος ελληνικός περιγράφει πως υπάρχουν εκεί οικίες και μέγαρα και ότι κατοικείται. Πως θα σας φαινόταν αν πέρα από την άγονη ερημιά και τους στεγνούς βράχους που μας δείχνει η NASA, βλέπατε κτιριακές δομές που τις χωρίζουν δρόμοι και γέφυρες;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον John Lear, όλα αυτά είναι πραγματικότες. Όπως μας δείχνει το video που ακολουθεί στην συνέχεια, έχει στην κατοχή του φωτογραφίες που με την χρήση εφαρμογής που μπορεί να μετατρέψει το επίπεδο της εικόνας σε τρισδιάστατη μορφή, αποδεικνύει πως, τουλάχιστον κάποιες περιοχές της Σελήνης, είναι περίπου όπως και οι κατοικημένες αντίστοιχες της Γης:

Αστρονόμοι μας «φέρνουν στο πιάτο» την πραγματική Σελήνη (video)

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να δεχτείτε τους παραπάνω ισχυρισμούς του, ούτε πως εκεί πάνω ζουν περίπου δύο εκατομμύρια κόσμος Τι κόσμος; Αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Όμως, απλά υπολογίστε ποιός είναι ο John Lear:

Κυβερνήτης σε μεγάλη αεροπορική εταιρία των ΗΠΑ. Έχει πετάξει με πάνω από 160 διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες. Κατέχει 17 παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας στο Lear Jet και είναι, ίσως, ο μόνος πιλότος που θα είχε ποτέ πιστοποιητικό αεροπορικής εταιρείας που εκδίδεται από την Federal Aviation Administration.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έχει πραγματοποιήσει αποστολές παγκοσμίως για τη CIA και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες. Είναι πρώην υποψήφιος γερουσιαστής της Νεβάδα, είναι ο γιος του William P. Lear, σχεδιαστή του πασίγνωστου Lear Jet, του 8-track stereo και ιδρυτής της Lear Siegler Corporation.

Ο Lear άρχισε να ενδιαφέρεται για το θέμα των UFO σχετικά πρόσφατα, αφού μίλησε με το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο είχε δει μια προσγείωση UFO στο Bentwaters AFB, κοντά στο Λονδίνο της Αγγλίας και τρεις μικρούς εξωγήινους που περπατούσαν μέχρι τον Διοικητή Πτέρυγας.

Όπως καταλαβαίνετε, ο άνθρωπος δεν είναι καθόλου τυχαίος. Τι λόγους θα είχε να μας κοροϊδέψει; Και τι λόγους θα είχαν οι ερασιτέχνες αστρονόμοι, αποσπάσματα των οποίων υπάρχουν στο video που ακολουθεί, με ιπτάμενα οχήματα στην Σελήνη;

Βέβαια, μπορείτε να τα αμφισβητήσετε όλα και κρατήσετε μόνο ως αληθινά αυτά που μας λέει η NASA ή να επιλέξετε τι σας «ταιριάζει» και από τις δύο πλευρές.

Το video είναι στην κρίση σας

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Astronomers Delivering the Lunar Truth. UFO’s and Alien Structures

diadrastika.com