Ο Κόσμος Δεν έχει Ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο

Ο Κόσμος Δεν έχει Ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Μήπως «Κάποιοι» Έρχονται;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο κόσμος που ζούμε δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι, ή δεν είναι πια όπως νομίζουμε ότι ήταν παλιά. Πάρα πολλά έχουν αλλάξει και, δυστυχώς, ακόμα δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε ή να το κατανοήσουμε.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τα καιρικά φαινόμενα, με περίεργα και παράξενα σύννεφα που εμφανίζονται, ούτε μόνο με τυφώνες που διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Δεν είναι μόνο οι τεράστιες τρύπες που ανοίγουν στην γη και καταπίνουν σπίτια και αυτοκίνητα αλλά και ανθρώπινες ζωές. Δεν μόνο τεράστιες ρωγμές χιλιομέτρων που κόβουν την Αφρική στα δύο.

Είναι και εκείνα τα παράξενα φαινόμενα που συνήθως τα βλέπουμε να συμβαίνουν μόνο σε ταινίες θρίλερ ή επιστημονικής φαντασίας και συνήθως τρομάζουμε, αλλά ξέρουμε ότι είμαστε ασφαλείς στο σπίτι μας, στον καναπέ μας, με το αμόρε μας – εξάλλου ήταν επιλογή μας να δούμε κάτι που θα μπορούσε να μας τρομάξει. Τι γίνεται, όμως, αν αυτό συμβεί στην πραγματικότητα, μπροστά στα μάτια μας;

Είναι γεγονός, ότι ο πλανήτης μας έχει αλλάξει ή είναι σε μία φάση αλλαγής. Πολλοί λένε ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι λόγω που κάτι ταράζει το ηλιακό μας σύστημα, ή λόγω που ο άνθρωπος έχει βάλει το χεράκι του να καταστρέφει την Γη.

Υποστηρίζεται, επίσης, πως δεν είναι ο μέσος καθημερινός άνθρωπος που επηρεάζει το κλίμα του πλανήτη, αλλά πολύ συγκεκριμένοι τύποι που χρησιμοποιούν την τεχνολογία προς ίδιον όφελος και συμφέροντα κυβερνήσεων που προσπαθούν εξουσιάσουν τον κόσμο και την ανθρωπότητα.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, δεν λείπουν και οι θεωρίες που θέλουν να κρύβονται οι εξωγήινοι πίσω από όλα αυτά. Ότι αυτό που προκαλεί αναταραχή στην Γη και στο ηλιακό μας σύστημα είναι ένας πλανήτης που «κρύβεται» στην πιο απομακρυσμένη τροχιά. Λέγεται ότι πλανήτης αυτός κατοικείται και είναι των αρχαίων θεών. Πολλοί τον αποκαλούν Νιμπίρου, άλλοι Νέμεσις, 9ο Πλανήτη ή Πλανήτη Χ. Σημασία, έχει ότι ακόμα και η NASA δεν μπορεί εύκολα να απορρίψει την ύπαρξή του, αλλά δεν την διαψεύδει κιόλας. Έρχονται, ο καιρός πλησιάζει -μα, φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να τα παραδεχτεί τόσο εύκολα όλα αυτά.

Ό,τι και αν συμβαίνει πραγματικά, όποια και αν είναι η αλήθεια, η ουσία είναι ότι αυτά που ζουν και έχουν δει πολλοί συνάνθρωποί μας, δεν φτάνουν σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Αλλά δεν φτάνουν ούτε και όσα ευτυχώς έχουν καταγραφεί και βιντεοσκοπηθεί. Κατά συνέπεια, πολλά από αυτά που θα δείτε στην συνέχεια, δεν τα έχετε δει, δεν τα έχετε υπόψιν σας, δεν τα έχετε ξαναδεί ποτέ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι γίνεται μία προσπάθεια συγκάλυψης προκειμένου να μην μαθαίνουμε και να μην γνωρίζουμε. Να ζούμε μέσα στην άγνοια. Δεν είναι απίθανο να συμβαίνει και αυτό.

Όμως, δείτε τα videos και κρίνετε μόνοι σας αφήνοντας τα σχόλιά σας και την γνώμη σας στο κάτω μέρος

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

The World Has Never Witnessed Anything Like This Before

https://youtu.be/m4KK_UqzFAo

Is This Proof Something Is Coming?

Nobody Can Explain This! What Is Going On Above Our Skies? 2018

diadrastika.com