Οι Μούμιες του Περού είναι Εξωγήινοι Άνθρωποι δηλώνει Ρώσος Επιστήμονας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι Μούμιες του Περού είναι Εξωγήινοι Άνθρωποι δηλώνει Ρώσος Επιστήμονας

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως να ταράξουν τα επιστημονικά δεδομένα για τις «μούμιες με τα τρία δάκτυλα» και τα επιμήκη κεφάλια που βρέθηκαν στο Περού στις αρχές του 2017.

Αν και έχουν απορριφθεί σε μεγάλο βαθμό ως φάρσα από, σχεδόν, ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα, παρ ‘όλα αυτά, τακτικά έρχονται νέα δεδομένα που ανανεώνουν το ενδιαφέρον και εξακολουθούν να γοητεύουν όσους ενδιαφέρονται.

Τώρα, ένας Ρώσος «ειδικός» ισχυρίζεται ότι έχει κάνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι δεν είναι άνθρωπινες.

Ο δρ. Konstantin Korotkov, καθηγητής Επιστήμης Υπολογιστών και Βιοφυσικής στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, πιστεύει ότι οι μούμιες είναι «εξωγήινοι».

Ο Δρ Korotkov δεν είναι καινούργιος στον κόσμο των αντιπαραθέσεων, καθώς  το 2008 ισχυρίστηκε ότι δημιούργησε μια φωτογραφική μηχανή που θα μπορούσε να φωτογραφίσει την ανθρώπινη ψυχή.

Σε μία από τις μούμιες που βρέθηκε από μια ομάδα υπό την ηγεσία του αμφιλεγόμενου μεξικανικού δημοσιογράφου Jamie Maussan στις αρχές του 2017, δόθηκε το όνομα Maria. Μαζί βρέθηκε και μια μούμια μωρό εννέα μηνών, που ονόμασαν Vavita.

Οι έλεγχοι φαίνεται να αποκαλύπτουν ότι η Maria έχει 23 χρωμοσώματα όπως οι άνθρωποι – αλλά έχει και πολλά άλλα πράγματα που δείχνουν ότι δεν είναι ανθρώπινη.

Ο καθηγητής Konstantin Korotkov, αναφέρει επίσης ότι έχει δει άλλες τέσσερις ανδρικές μούμιες που βρέθηκαν στο Περού και χρονολογούνται περίπου στα 6.500 χρόνια.

Είπε στο Sputnik News, όπως μας περιγράφει η mirror.co.uk:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«Κάθε μία από τις μικρές μούμιες έχει δύο χέρια, δύο πόδια, ένα κεφάλι, ένα ζευγάρι μάτια και ένα στόμα.

Οι τομογραφικές εξετάσεις αποκάλυψαν τους σκελετούς τους.

Ο ιστός έχει βιολογική φύση και η χημική του σύνθεση δείχνει ότι είναι άνθρωποι.

Το DNA τους διαθέτει 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων, όπως ακριβώς έχουμε κι εμείς.

Και οι τέσσερις από αυτές είναι αρσενικά, το καθένα με ένα Υ-χρωμόσωμα.

Εμφανίζονται να είναι άνθρωποι αλλά δεν είναι.

Η ανατομική τους δομή είναι διαφορετική».

Από τον ιστοχώρο Gaia.com υποδηλώνεται ότι μπορεί να πρόκειται για όντα που συνδέονται στενά με τους ανθρώπους αλλά μπορεί να είναι από το διάστημα.

Και ο καθηγητής Korotkov φαίνεται να συμφωνεί:

«Θα μπορούσαν να είναι εξωγήινοι ή βιο-ρομπότ.

Η Maria και η Vavita θα μπορούσαν να ήταν εκπρόσωποι μιας συγκεκριμένης φυλής που είχε φτάσει σε ένα στάδιο προόδου πολύ νωρίτερα από ό, τι καταφέραμε εμείς.

Ίσως χιλιάδες χρόνια νωρίτερα».

Ωστόσο, σύμφωνα με την dailymail.co.uk ο Βρετανός εμπειρογνώμονας Nigel Watson και συγγραφέας του Εγχειριδίου Διερεύνησης UFO, επιμένει στην δήλωσή τους ότι τα ευρήματα είναι πιθανότατα μια φάρσα. Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι η Maria είναι ανθρώπινη, το μόνο παράξενο είναι ότι έχει μια ασυνήθιστη δομή των πλευρών. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για μια λεγόμενη οστική τοποθέτηση που γίνεται από παραποιητές.

Αν σκεφτεί κανείς πώς επιβίωσαν ανθρωποειδείς εξωγήινοι με τρία μακριά δάχτυλα, θα ήταν απίστευτα αδέξιοι και φαίνεται αμφίβολο ότι θα ήταν σε θέση να φτιάξουν ένα φλιτζάνι τσαγιού πόσο μάλλον ένα ιπτάμενο πιατάκι».

Τα συμπεράσματα δικά σας

Δείτε και ένα video για τις μούμες:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

SPECIAL REPORT: UNEARTHING NAZCA | Only on Gaia.com!

diadrastika.com