Αιθερικό Διαστημόπλοιο λένε πως Είναι Παράξενος Σχηματισμός στον Ουρανό και Προκαλεί Φρενίτιδα

Αιθερικό Διαστημόπλοιο λένε πως Είναι Παράξενος Σχηματισμός στον Ουρανό και Προκαλεί Φρενίτιδα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι παράξενες και εντυπωσιακές θεάσεις φαίνεται να πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα.  Στις 26 Μαρτίου 2018, όσοι από τους κατοίκους έτυχε να παρατηρήσουν τον ουρανό στη νότια Καλιφόρνια, την Αριζόνα και τη Νεβάδα έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ένα πολύχρωμο σχηματισμό να εξαπλώνεται κατά το ηλιοβασίλεμα.

Αμέσως, ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει και τα σόσιαλ μίντια άρχισαν να παίρνουν φωτιά με φωτογραφίες και βιντεάκια που ανέβαιναν ασταμάτητα.

Αν και το θέαμα έμοιαζε φανταστικό και εκπληκτικά όμορφο, έφερε εκατοντάδες απορίες για το τι ακριβώς ήταν, πως προκλήθηκε και πως ήταν δυνατόν να υφίσταται σε νυχτερινές ώρες.

Πολλά ΜΜΕ έβγαλαν το φαινόμενο στον αέρα σαν έκτακτη είδηση:

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ένας μετεωρολόγος του National Weather Service, δήλωσε στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έμοιαζε με αναθυμιάσεις από καυσαέρια πυραύλων που παγιδεύτηκαν σε εκείνο το σημείο της ατμόσφαιρας. Επιπλέον, ειπώθηκε ότι παρόμοια σχέδια έχουν γίνει ορατά κοντά στο White Sand Missile Range και στο Vandenberg Air Force Base στην Καλιφόρνια, περιοχές που σχετίζονται με εκτοξεύσεις πυραύλων.

Μερικοί, με απλές γνώσεις φυσικής, άφησαν να εννοηθεί ότι το φαινόμενο που δημιούργησε το μικρό «Βόρειο Σέλας» ήταν αποτέλεσμα ειδικών συνθηκών από κρυστάλλους πάγου ή από σταγονίδια νερού σε εκείνο το σημείο, που λειτούργησαν σαν πρίσμα, δημιουργώντας ένα πανέμορφο αλλά διαφορετικό ουράνιο τόξο!

Άλλες αναφορές συνδυάζουν τις δύο προηγούμενες υποθέσεις και στοιχειοθετούν πως το πολύχρωμο και ιριδίζοντα σύννεφο παρήχθη από την δοκιμαστική εκτόξευση ενός Trident II (D5) πυραύλων από ένα υποβρύχιο στα ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 26 με 27 Μαρ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τι προκάλεσε, λοιπόν, τα μαργαριταρένια χρώματα; Τα σταγονίδια νερού και τα κομμάτια του άκαυστου καυσίμου από την εξάτμιση του πυραύλου πάγωσαν στην ψυχρή ανώτερη ατμόσφαιρα. Όταν το ηλιακό φως μεγάλου υψομέτρου «έπληξε» τους παγωμένους κρυστάλλους, οι οποίοι «έβγαλαν» αυτό το κίτρινο, το κόκκινο και το μπλε παστέλ, ένα φαινόμενο που είναι γνωστό ως ιριδισμός.

Ωστόσο άλλες θεωρίες που διατυπώθηκαν αμφισβητούν όλα τα προηγούμενα, τα οποία και εκλαμβάνουν ως συγκάλυψη από την πραγματική αλήθεια. Την εκπληκτική θέαση, αντιλαμβάνονται ως φασματική φιγούρα ενός αιθερικού διαστημοπλοίου που έκανε επίτηδες αισθητή την παρουσία του στον κόσμο προκειμένου να στρέψει την προσοχή τους επάνω του και να ευαισθητοποιήσει τόσο την όρασή τους, όσο και την κρίση τους σχετικά με αναμενόμενες μελλοντικές εμφανίσεις.

Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι δεν είναι πρώτη φορά που κάνουν εμφανίσεις αιθερικά διαστημόπλοια, καθώς στο παρελθόν έχει εμφανιστεί ένα από τον Σείριο, σε μορφή δελφινιού, με το οποίο Εργάτες του Φωτός που έχουν το χάρισμα, επικοινώνησαν μαζί του.

Παράξενος Σχηματισμός στον Ουρανό Προκαλεί Φρενίτιδα. Αιθερικό Διαστημόπλοιο, υποστηρίζουν κάποιοι (video)

Αρκετοί, ωστόσο, εμφανίζονται επιφυλακτικοί με τέτοιου είδους θεωρίες και υποστηρίζουν ότι είναι αποκυήματα φαντασίας που καλλιεργήθηκαν από την νουβέλα «Αιθερική Μηχανική» του Warren Ellis.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, ή ακόμα κι αν είναι διαφορετική από τις προηγούμενες προσπάθειες ερμηνείας του φαινόμενου, δείτε το στο video που ακολουθεί, αφήνοντας στο την γνώμη σας στα σχόλια:

Strange lights in the sky Southern California 2018

diadrastika.com