Ταξί Δέχεται Επίθεση από Μυστηριώδη Οντότητα στην Κίνα (video)

[13/03/2018 - 11:43]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ταξί Δέχεται Επίθεση από Μυστηριώδη Οντότητα στην Κίνα

Ένα περίεργο περιστατικό έρχεται από τον κόσμο του Υπερφυσικού για να μας δείξει ένα ανεξήγητο συμβάν που έπληξε ένα ταξί στο Χονγκ Κονγκ.

Ένα βίντεο δείχνει ένα απίστευτο γεγονός σαν εκείνα που

λες ότι αυτά δεν υπάρχουν και τα βλέπουμε μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή σε θρίλερ. Έχει γίνει viral και έχει «κατακτήσει» όλα τα κοινωνικά μέσα αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον Hung Leung στη σελίδα του στο Facebook, και καταγράφηκε από μία κάμερα ενός αυτοκινήτου που ακολουθούσε το ταξί σε ένα στενό δρόμο. Αυτό που φαίνεται είναι ότι κάποια στιγμή, εμφανίζεται κάτι σαν έκρηξη ομίχλης για ένα δευτερόλεπτο, προτού τινάξει και σπρώξει την αριστερή πλευρά του ταξί, αναφέρει η the sun daily.

Στη συνέχεια, το ταξί μετατοπίζεται από το δρόμο προς τα δεξιά και σχεδόν συγκρούεται με ένα δέντρο. Στο μικρό άρθρο, δεν αναφέρεται τι συνέβη στον οδηγό.

Ο οδηγός στο όχημα που βιντεοσκοπεί, πίσω από το ταξί, βλέπει και ακούει τα πάντα. Ο άνθρωπος κυριολεκτικά έχει «φρικάρει» όπως αντιλαμβάνεστε.

Εδώ είναι η ανάρτηση στο facebook:

Στην συνέχεια ακολουθεί το χαρακτηριστικό video που δείχνει καθαρά την αλλόκοτη έκρηξη νέφους που μοιάζει με υπερφυσική οντότητα η οποία φαίνεται να μπήκε και να κατέλαβε το ταξί, του οποίου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει δώσει κάποια αληθοφανή εξήγηση, πέρα από την εκδοχή ότι πρόκειται για ψεύτικο:

Δείτε και το σχετικό video:

Mystery Fog Attacks Car In Hong Kong?

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ