Ταξίδι στον Χρόνο και απόδειξη σε βίντεο με πύλη χωροχρόνου, ισχυρίζεται ότι έχει ερευνητής

Ταξίδι στον Χρόνο και απόδειξη σε βίντεο με πύλη χωροχρόνου, ισχυρίζεται ότι έχει ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Ταξίδι στον Χρόνο δεν είναι πλέον επιστημονική φαντασία αλλά μάλλον επιστημονικό γεγονός. Και αυτή την φορά υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις, σύμφωνα με τον Frank Klever, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει βρει τεκμήρια χρονικών πυλών που ανοίγουν εδώ στη Γη.

Ένα παράξενο βίντεο από το YouTube που δημιουργήθηκε και ανέβηκε από τον Frank Klever ισχυρίζεται ότι ξεσκεπάζει αυτό που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη της σύγχρονης εποχής – και ίσως πολλών χιλιετιών.

Σύμφωνα με την express.co.uk και το εν λόγω βίντεο που μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου, ο Frank Klever ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει «σκισίματα» στον χωροχρόνο,  στο ουρανό πάνω από το Όσλο της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με τους τολμηρούς ισχυρισμούς του κ. Klever: «Θα σας παρουσιάσω κάτι πολύ παράξενο. Μιλάμε για το ταξίδι στο χρόνο εδώ και σήμερα. Θα αποδείξω ότι το ταξίδι στο χρόνο είναι πολύ-πολύ πραγματικό».

Στο βίντεο, όπως θα δείτε κι εσείς προτείνει φωτογραφίες που θυμίαζουν ροζ μπαλόνια και λωρίδες του φωτός σε μπλε φόντο. Λέει ότι αυτές είναι πάνω από το Όσλο στις 24 Νοεμβρίου 2015.

Ο ενθουσιώδης θεωρητικός των ταξιδιών μέσα στον χρόνο υποστηρίζει ότι αυτό που μας δείχνει είναι στην πραγματικότητα «δύο δια-διάστατες πύλες» στον ουρανό μέσα από τις οποίες «κάτι» περνάει.

Ο κ. Klever αναφέρεται στις πολύχρωμες πηγές φωτός ως «ενέργειες» ή «αγγέλους» αν και παραδέχεται ότι «μπορείτε να τις ονομάσετε όπως θέλετε».

Λέει: «Φυσικά όλα αυτά είναι αόρατα στο μάτι, αλλά εξαιτίας ενός συνδυασμού διαφορετικών φίλτρων που εφάρμοσα, όλα γίνονται φανερά. Αλλά το ζήτημα δεν είναι μόνο να δείτε πολύχρωμες εικόνες, θα σας δείξω ανθρώπους που ταξιδεύουν στο χρόνο».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υπογραμμίζοντας τα διάφορα σχήματα και τις κηλίδες στο βίντεο με τον κέρσορα του, ο κ. Κλέβερ συνεχίζει να αποκαλύπτει μια «δομή σωλήνα» που χρησιμοποιείται ως «σύστημα μεταφοράς» από τα φωτεινά όντα.

Επισημαίνει ότι οι πύλες υποτίθεται ότι αλλάζουν θέση κάθε λίγα δευτερόλεπτα και κινούνται συνεχώς.

Κάποια στιγμή υποδεικνύει ένα αντικείμενο που μοιάζει με πουλί στην εικόνα και τονίζει τη σημασία της παρουσίας του.

«Αυτό το πουλί πετάει από τα δεξιά προς τα αριστερά, αλλά ο χρόνος δεν αντανακλά τη θέση του. Το ρολόι μετράει με λάθος τρόπο. Θέλω να παρατηρήσετε εδώ τη χρονική σφραγίδα που είναι 22:21:19, όπως μπορείτε να δείτε, εντάξει;»

Ταξίδι στον Χρόνο και ΑΠΟΔΕΙΞΗ σε ΒΙΝΤΕΟ με ΠΥΛΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στον Κόσμο;!

«Κοιτάξτε τη θέση του πουλιού εκεί. Τι κοιτάζουμε; Λοιπόν, μπορείτε τώρα να δείτε ότι το πουλί είναι πλέον πιο δεξιά στο πλαίσιο αυτό, το οποίο είναι αδύνατο επειδή πετάει από δεξιά προς τα αριστερά και ο χρόνος δεν προχωράει προς τα πίσω. Είναι αυτή η απόδειξη του ταξιδιού στο χρόνο; Αυτή είναι η ερώτηση».

Ταξίδι στον Χρόνο και ΑΠΟΔΕΙΞΗ σε ΒΙΝΤΕΟ με ΠΥΛΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στον Κόσμο;!

Αλλά όσο απίστευτο κι αν φαίνεται αυτό που παρουσιάζει ο κ Klever στο βίντεό του, δεν παύει να είναι τίποτα περισσότερο από μία θεωρία συνωμοσίας -και δεν είναι δύσκολο κάποιος να το καταλάβει-, τονίζει ο αρθρογράφος της express.co.uk. και σημειώνει επιπλέον:

Δεν υπάρχει τίποτα στις παρεχόμενες φωτογραφίες που να υποδηλώνει ότι τα πολύχρωμα σκουλήκια είναι κάτι περισσότερο από τα σύννεφα που έχουν επεξεργαστεί και ότι τα μόνα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι το πουλί έχει πράγματι «ταξιδέψει» στον χρόνο είναι η καλή περιγραφή του κ. Klever.

Οι επιστήμονες συζητούν εδώ και χρόνια τη δυνατότητα ενός ταξιδιού στο χρόνο. Σύμφωνα με την NASA, το ταξίδι στο μέλλον φαίνεται να είναι μια ρεαλιστική πιθανότητα, αλλά η κίνηση πίσω στο χρόνο φαίνεται να είναι ένα αδιέξοδο.

Η Αμερικανική Υπηρεσία του Διαστήματος δήλωσε:

«Τα τελευταία χρόνια, μερικοί επιστήμονες έχουν χρησιμοποιήσει αυτές τις στρεβλώσεις στο χώρο-χρόνο για να σκεφτούν πιθανούς τρόπους που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν τα μηχανήματα.

Ορισμένες μοιάζουν με την ιδέα των “σκουληκότρυπων”, οι οποίες μπορεί να είναι συντομεύσεις στον χωροχρόνο. Αυτές και άλλες ιδέες είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, αλλά δεν γνωρίζουμε σε αυτό το σημείο εάν είναι δυνατές για πραγματικά αντικείμενα.

Οι ιδέες εξακολουθούν να βασίζονται σε καλά βασισμένα επιστημονικά δεδομένα.

Σε όλες τις θεωρίες που επιτρέπονται από την πραγματική επιστήμη και αφορούν Ταξίδια στον Χρόνο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για έναν (χρόνο)ταξιδιώτη να επιστρέψει εγκαίρως πριν την κατασκευή της Μηχανής του Χρόνου».

Ποιά είναι η γνώμη σας. Μην ξεχάσετε να αφήσετε το σχόλιό σας.

Δείτε και το σχετικό video:

Time Travel Is Real. Evidence Provided Here

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com