Εμφανίζεται Τρένο Φάντασμα από έναν Παράλληλο Κόσμο (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Εμφανίζεται Τρένο Φάντασμα από έναν Παράλληλο Κόσμο

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν είσαι στην πλατφόρμα του μετρό ή του τραίνου και ξαφνικά βλέπεις και αισθάνεσαι κάτι που δεν υπάρχει και είναι αδύνατο να μπορείς να το παρακολουθείς; Τι κάνεις όταν ένας ημιδαφανής συρμός που έρχεται κανονικά μπροστά σου, σταματάει παραλαμβάνει έναν διαφανή επιβάτη και απομακρύνεται σαν να έκανε ένα φυσιολογικό δρομολόγιο;

Αν δεν σου ανέβουν οι παλμοί και δεν πάθεις κάποιο καρδιακό επεισόδιο, τότε φεύγεις τρέχοντας και φωνάζοντας και ρωτάς τον πρώτο που θα δεις μπροστά σου αν είδε αυτό είδες κι εσύ.

Αφού έχεις λαχανιάσει τρέχοντας και κανείς δεν σε πιστεύει, κάθεσαι σε ένα παγκάκι να ξαποστάσεις και όταν επιστρέψεις σπίτι σου και αποφασίσεις να αναφερθείς σε αυτό που βίωσες, όλοι σε κοιτάνε παράξενα και με μία αμφιβολία. Τότε, σκέφτεσαι ότι «έπρεπε να είχα την ψυχραιμία να βγάλω το κινητό μου και να καταγράψω τα πάντα».

Και μπορεί μέχρι εδώ να ήταν ένα μικρό σενάριο, αλλά αυτό που φαίνεται να συνέβη στην πραγματικότητα όπως μας περιγράφει η dailystar.co.uk είναι πολύ κοντά.

Βρισκόμαστε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Baotou στην Κίνα όπου η κάμερα ασφαλείας καταγράφει ένα εντελώς παράδοξο γεγονός: Μέσα από το βάθος του σκοτεινού τούνελ βγαίνει ένα σχεδόν ορατό βαγόνι, πλησιάζει στην εντελώς άδεια από κόσμο πλατφόρμα, σταματάει σαν για να παραλάβει αόρατους επιβάτες και εξαφανίζεται σε «παράλληλο σύμπαν», όπως λέει και ο τίτλος της online εφημερίδας.

Το βίντεο καταγράφηκε στις 10 Μαρτίου 2018 και αργότερα μεταφορτώθηκε στο κανάλι The Hidden Underbelly 2.0 του YouTube.

Στην περιγραφή αναφερόταν: «Όταν η ασφάλεια του σταθμού όπου παρακολουθούσαν τις κάμερες, παρατήρησαν ότι αυτό το «τρένο φάντασμα» έφτασε στο σταθμό και σταμάτησε σαν να υπήρχαν επιβάτες προς επιβίβαση».

Το video όπως αναμένεται γίνεται viral και το μόνο που το «προσγειώνει» είναι τα διάφορα σχόλια που γράφονται σχετικά με αυτό, όπου όσοι τα παρακολούθησαν, καθώς φαίνεται να διαφωνούν για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό που καταγράφηκε στο video.

Ένας είπε: «Αυτό είναι ένα τρένο φάντασμα»

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ενώ ένας άλλος πρότεινε: «Θα μπορούσε να είναι ένα παράλληλο σύμπαν που “καπακώνει” (την πραγματικότητα)».

Και ένα τρίτο σχόλιο υποστήριξε ακόμα ότι: «Είναι ένα στρατιωτικό πείραμα καλυμμένο με μανδύα αορατότητας».

Προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει επίσημες θέσεις εμπειρογνωμόνων που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μία πιο τεκμηριωμένη άποψη για το τι πραγματικά μπορεί να κατέγραψε το video το οποίο ακολουθεί στην συνέχεια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη ιστορία φαντασμάτων που αναδύθηκε πρόσφατα, καθώς, μόλις πριν μερικές μέρες καταγράφηκε η στιγμή που εμφανίστηκε μια δαιμονική επίθεση σε ένα ταξί τραντάζοντας ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Ταξί Δέχεται Επίθεση από Μυστηριώδη Οντότητα στην Κίνα (video)

Δείτε και το βίντεο με το «τρένο φάντασμα»

Creepy Ghost Train Caught On CCTV Footage In China

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com