Ξαφνικά Άρχισαν να Τραντάζονται στην Ινδία Αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ!

[01/03/2018 - 15:05]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ξαφνικά Άρχισαν να Τραντάζονται στην Ινδία Αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ!

Οι άνθρωποι στο Mysuru της Ινδίας δεν ήξεραν τι να κάνουν και πως να συμπεριφερθούν ύστερα από

ισχυρές, αλλά ακόμα μυστηριώδεις εκρήξεις στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2018.

Σύμφωνα με τα The HinduBengalore Mirror ακούστηκαν κάτι σαν τεράστιες εκρήξεις. Τα κτίρια τραντάχτηκαν και τα παράθυρα κροτάλισαν σε διάφορα μέρη της Ινδίας. Πανικόβλητοι οι κάτοικοι άρχισαν να τρέχουν έξω από τα σπίτια, καθώς πίστεψαν πως όλα αυτά προκλήθηκαν από κάποιον σεισμό. Όμως έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους.

Ένας υπάλληλος από το Τμήμα Ορυχείων και Γεωλογίας δήλωσε: «Οποιαδήποτε συμπεράσματα θα ήταν πολύ γρήγορα. Οι άνθρωποι πανικοβάλλονται εντελώς τώρα καθώς υποθέτουν ότι ήταν σεισμός. Η μυστηριώδης έκρηξη θα μπορούσε επίσης να προκληθεί εύκολα από την έκρηξη λατομείου. Αυτή τη στιγμή διερευνούμε την πηγή της έντονης έκρηξης».

Είναι ενδιαφέρον ότι παρόμοιες μυστηριώδεις εκρήξεις αναφέρθηκαν σε μερικά χωριά στο Ivarapalli στο Baagepalli Taluk και κοντά στα σύνορα Andhra στην περιοχή Chikkaballapur, γύρω στις 19:00 και 21:00. Οι μυστηριώδεις «εκρήξεις» συγκλόνισαν τα σπίτια τους σχεδόν για πέντε δευτερόλεπτα με τους τρομοκρατημένους κατοίκους να τρέχουν έξω από αυτά.

Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματίες, αλλά ο πληθυσμός εξακολουθεί να ψάχνει για μια αιτία αληθοφανή αιτία που προξένησε αυτή την θορυβώδη αναστάτωση. Λέγεται ότι δεν ήταν σεισμός, καθώς οι σεισμογράφοι δεν κατέγραψαν τίποτα. Κάποιοι λένε ότι ήταν έκρηξη λατομείου, αλλά τα λατομεία είναι κλειστά αυτές τις ώρες της ημέρας. Άλλοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να προκλήθηκε από μια υπερβολικά ταχύτατη πτήση.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι υποθέσεις που σχετίζουν το συμβάν με αστροπύλες που άνοιξαν, με εξωγήινους και ΑΤΙΑ, με ερπετοειδή που προσπαθούν να βγουν από το εσωτερικό της Γης στην επιφάνεια, για κοιμώμενους γίγαντες που ξύπνησαν. Το μυστήριο παραμένει.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ