Η Αφρικανική Σκόνη Καταπίνει και την ΚΙΝΑ. Είναι Τεχνητή; Υπάρχει Σχέδιο; Ποιός είναι ο Απώτερος Σκοπός του;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Η Αφρικανική Σκόνη Καταπίνει και την ΚΙΝΑ.
Είναι Τεχνητή; Υπάρχει Σχέδιο; Ποιός είναι ο Απώτερος Σκοπός του;

Το απλό σπάνιο ανοιξιάτικο φαινόμενο που ερχόταν από την έρημο Σαχάρα της Αφρικής και έπλητε την Κρήτη και κατ’ επέκταση την υπόλοιπη Ελλάδα, και ελαφρά τις γειτονικές περιοχές, εξελίσσεται σε μεγάλη επιδημία, ή μάστιγα, θα έλεγε κανείς, του πλανήτη.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει και εκεί. Ο ουρανός έχει γίνει πορτοκαλί και το τοπίο έχει μεταμορφωθεί σε κάτι το απόκοσμο.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, περιοχές της Εσωτερικής Μογγολίας της βόρειας Κίνας, έχουν σκεπαστεί από μια βαριά πορτοκαλί κουβέρτα σκόνης. Ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης κάλυψε τους λειμώνες, ενώ, στην πόλη, οι οδηγοί αντιμετώπισαν επικίνδυνες συνθήκες στους δρόμους. Η καταιγίδα σκόνης έχει φέρει επικίνδυνες συνθήκες στο αέρα, σε ολόκληρη τη βόρεια Κίνα και ακόμη και στη μακρινή δύση.

Η Κίνα φαίνεται να ακολουθεί το μετεωρολογικό φαινόμενο της Αφρικανικής σκόνης από τη Σαχάρα που έπληξε πρόσφατα το νησί της Κρήτης.

Είναι τρομακτικό και συνάμα εφιαλτικό. Μόνο να δείτε το σχετικό video που ακολουθεί παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε, ειδικά αν δείτε εκείνο το σύννεφο σκόνης που έρχεται με αιφνιδιαστική ταχύτητα, σαν τσουνάμι.

Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι τα πράγματα εκεί είναι πολύ χειρότερα από άλλες περιοχές και χώρες που έχουν πληγεί, καθώς επικρατεί ένας μανιασμένος άνεμος που σαρώνει τα πάντα, τυλίγοντας τα πάντα με αυτή την αποπνικτική πορτοκαλί σκόνη δημιουργώντας απόκοσμα κτίρια πίσω από πορτοκαλί ομίχλη αλλά και τεράστιους βοσκότοπους να έχουν καλυφθεί από ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης.

Οι κινεζικές αρχές δήλωσαν ότι η σκόνη και η άμμος είχαν καλύψει έκταση 1,5 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών του Πεκίνου καθώς και της περιοχής του Xinjiang στη μακρινή δύση.

Στο Πεκίνο, η ποιότητα του αέρα στην πόλη έπεσε σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα.

Το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο της Κίνας έχει προειδοποιήσει για «μπλε» αμμοθύελλα. Είπε στους πολίτες ορισμένων βόρειων περιοχών να κλείνουν τις πόρτες και τα παράθυρα, να φορούν κασκόλ και μάσκες σκόνης και να οδηγούν αργά λόγω πολύ κακής ορατότητας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης:
Τι Κρύβεται Πίσω από την Αφρικανική Σκόνη που έχει Καλύψει τον Μισό Πλανήτη;

Αν και φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, καμία επίσημη αρχή δεν βλέπει κάτι το αλλόκοτο από αυτές τις εξάρσεις της φύσης, παρά μόνο ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, ή άλλες εκδοχές, πολύς κόσμος έχει αρχίσει και αμφιβάλει, πιστεύοντας ότι αυτά δεν είναι φυσικά αποτελέσματα της φύσης, αλλά ότι είναι πολύ πιθανόν, το HAARP ή άλλες τεχνολογίες να είναι οι πραγματικές πηγές που φέρνουν τέτοια αποτελέσματα.

Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί, ενώ δεν είναι και ολοφάνερα τα σχέδια και οι πραγματικοί λόγοι – εάν φυσικά υπάρχουν.

Εντούτοις, είναι γεγονός ότι αρκετοί εικάζουν πως ο στόχος είναι το λιώσιμο των πάγων προς εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών που βρίσκονται από κάτω, αλλά και ο μερικός αποπληθυσμός του πλανήτη.

Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε όλα αυτά κατατάσσονται στα πλαίσια της συνωμοσίας, αλλά, όπως και να έχει, η Αφρικανική Σκόνη είναι πραγματική και έχει φτάσει σχεδόν παντού. Ποιά είναι η γνώμη σας;

Δείτε και το σχετικό video:

Sandstorm turns sky orange in Inner Mongolia – Daily Mail

diadrastika.com