Ανεξάρτητο Μακεδονικό Κράτος. Δεν Φαντάζεστε τι Αποκαλύπτει Έγγραφο της CIA για την Δημιουργία του

[27/04/2018 - 11:18]

Ανεξάρτητο Μακεδονικό Κράτος. Δεν Φαντάζεστε τι Αποκαλύπτει Έγγραφο της CIA για την Δημιουργία του

Η ιδέα ενός ανεξάρτητου «Μακεδονικού Κράτους», δεν είναι καινούργια. Ωστόσο φαίνεται να αποδεικνύεται ότι δεν είναι τελικά, ούτε καν συνωμοσιολογικό σενάριο. Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA έρχεται στο φως και δείχνει πόσο μακριά πάει αυτή η υπόθεση και ποιοί είναι οι εμπλεκόμενοι.

Εκείνο που είναι σημαντικό για εμάς, είναι να καταλάβουμε, ότι οι ενέργειες αυτές φαίνεται να συνεχίζονται ακόμα και στις μέρες μας. Αυτό, θα σκεφτούν αρκετοί ότι είναι σενάριο συνωμοσίας, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά που αν τα συνδυάσεις, θα τρομάξεις.

Θέλει υπεύθυνη παρακολούθηση και άσκηση σωστών καθηκόντων από τους όποιους πολιτικούς βρίσκονται στην εξουσία κάθε φορά. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ξυπνήσουμε την πλευρά του εαυτού μας που θα είναι σε θέση να καταλαβαίνει πότε ένας πολιτικός μας κοροϊδεύει και πότε όχι. Ποιός το κάνει και ποιος όχι. Τόσες δεκαετίες κυβερνήσεων που μας κοροϊδεύουν θα πρέπει να έχει αναπτυχθεί αυτή η αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα και εκείνη που δεν θα φροντίζει να μην μας ξεγελάει κανείς πια.

Ας δούμε τώρα, τι γίνεται με το έγγραφο όπως μας το δίνει το crashonline.gr:
-d-

Αποκάλυψη! Εγγραφο της CIA για το Σκοπιανό:
Το σχέδιο για τη δημιουργία ανεξάρτητου «Μακεδονικού» Κράτους
Ενορχηστρωτής η Αγκυρα
Η δράση μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα (έγγραφο)

Σχέδιο από το 1949, για την δημιουργία ανεξάρτητου “Μακεδονικού” κράτους, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA.

Στο έγγραφο της CIA γίνεται σαφής αναφορά στη συμφωνία μεταξύ Γιουγκοσλαβίας και της Βουλγαρικής μυστικής, αυτονομιστικής οργάνωσης “IMRO”, με στόχο τη δημιουργία ανεξάρτητου “Μακεδονικού” κράτους.

Η κυβέρνηση του Τίτο φαίνεται να δεσμεύεται να υποστηρίξει το εν λόγω σχέδιο, επηρεάζοντας σχετικά την κοινή γνώμη σε Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία αλλά και στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα στοιχεία του εγγράφου είναι η σαφής αναφορά σε δράση των μυστικών υπηρεσιών του IMRO εντός της Ελλάδας, και το γεγονός ότι η προαναφερθείσα συμφωνία και συνάντηση έλαβε χώρα στην Άγκυρα, την πρωτεύουσα δηλαδή της Τουρκίας.

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:maurokouti.gr

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ