Ας Προετοιμαστούμε. Ο Νιμπίρου Είναι Εδώ, υποστηρίζει ο μάρτυρας που τον κατέγραψε (video)

Ας Προετοιμαστούμε. Ο Νιμπίρου Είναι Εδώ, υποστηρίζει ο μάρτυρας που τον κατέγραψε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η υπόθεση ενός γιγαντιαίου πλανήτη που έχει μπει στο Ηλιακό μας Σύστημα και πλησιάζει την Γη με καταστροφικές συνέπειες, δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι όμως κάτι που τον τελευταίο χρονικό διάστημα παίρνει συνεχώς εξελισσόμενες διαστάσεις, σαν να πρόκειται για ένα επικείμενο γεγονός.

Δεν είναι λίγοι όσοι ταυτίζουν αυτόν τον άγνωστο και αόρατο, μέχρι στιγμής, πλανήτη με τον Νιμπίρου, ή τον Νέμεσις ή με κάποια κοσμοπολιτεία, κοσμοσφαίρα εξωγήινων πολιτισμών που έρχονται εδώ, είτε για να συνεισφέρουν είτε για να εισβάλουν – ανάλογα με τις εκτιμήσεις.

Άραγε, ποιοί βρίσκονται μέσα στον λεγόμενο “Πλανήτη Χ” ή “9ος Πλανήτης” οι Ανουνάκι, οι Ανδρομέδιοι, οι Γκρίζοι ή κανείς από όλους αυτούς; Επίσημα υποστηρίζεται ότι ο πλανήτης αυτός δεν υπάρχει, ωστόσο, αν και δεν έχει γίνει ορατός, έχουν εντοπιστεί κάποια ίχνη μακριά στο ηλιακό μας σύστημα, που υποδηλώνουν την παρουσία του.

Το περίεργο, όμως, είναι ότι κατά καιρούς, γίνονται κάποιες παράξενες εμφανίσεις στον ουρανό, κοντά στον Ήλιο ή πίσω από την Σελήνη. Έχουν καταγραφεί αρκετές θεάσεις τέτοιου είδους και ύφους. Μία από αυτές είναι και αυτή που προβάλει η dailystar.co.uk και μας παραθέτει και το σχετικό βίντεο που μπορείτε να δείτε στην συνέχεια, πιο κάτω.

“Ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να προετοιμαστούν”, λέει ο μάρτυρας που το κατέγραψε, αποκλείοντας να είναι κάποια αντανάκλαση στον φακό, καθώς είχε κάνει μία ειδική προσθήκη Welders, για να μην συμβεί αυτό, όπως υποστηρίζει.

Is That Object below Sun Sim Closer??? April 25th 2018 4:36 pm

Πρόσφατα, υπήρξε ένα ακόμα video, όπως θα δείτε στην συνέχεια, για το οποίο ο μάρτυρας που το κατέγραψε εξηγεί πώς χρησιμοποίησε ένα κινητό με πολωμένο φακό για να αποκαλύψει το φαινόμενο, όπως αναφέρουν η dailystar.co.uk και επίσης η express.co.uk.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Καθώς το φίλτρο σκουραίνει, δύο άλλα αντικείμενα εμφανίζονται δίπλα στον Ήλιο.

Ο άνθρωπος που το κατέγραψε, ισχυρίζεται ότι ένας από αυτούς είναι προφανώς ο Nibiru ο οποίος πλησιάζει μαζί με έναν άλλο πλανήτη από το θρυλικό σύστημα.

Αν και ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται για αντανακλάσεις, η Express.co.uk, έψαξε το θέμα και έχει την απάντηση του Scott Brando, ο οποίος διαχειρίζεται το site debugging Ufoofinterest.org.

Ο Brando ανέφερε ότι τελικά πρόκειται για αντανακλάσεις που προκλήθηκαν από επιπλέον φακούς πάνω από την κάμερα. Είπε χαρακτηριστικά: “Είναι μια αντανάκλαση του ήλιου με την χρησιμοποίηση φακών πολλαπλών στρώσεων που αντανακλούν τον ηλιακό δίσκο”.

Επιπλέον, το εντυπωσιακό υλικό καταγράφηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ στις 21 Απριλίου 2017, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Αυτό και μόνο, σύμφωνα με την Express, αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι κανένας μυθικός πλανήτης δεν πλησιάζει στη Γη.

Συγκάλυψη ή αλήθεια;
Δείτε και αυτό το βίντεο και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω.

Δείτε και το σχετικό video:

diadrastika.com