Αστροπύλη Άνοιξε λίγο Μακρύτερα από Αεροπλάνο;

Αστροπύλη Άνοιξε λίγο Μακρύτερα από Αεροπλάνο;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα περίεργο φαινόμενο καταγράφηκε από έναν τρομοκρατημένο επιβάτη, του οποίου το όνομα υποστηρίζεται ως κ. Chang, ο οποίος βρισκόταν σε πτήση που πέρασε μέσα από μια καταιγίδα, με κατεύθυνση από την Ατλάντα προς στο Λας Βέγκας, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αναφορές από την dailystar.co.uk, ο επιβάτης βιντεσοκόπησε την ανωμαλία στον ουρανό, αμέσως μόλις ξύπνησε, λόγω των καιρικών συνθηκών, οπότε και πρόσεξε πως κάτι περίεργο συνέβαινε έξω και πέρα από το παράθυρό του.

Το βίντεο φαίνεται να δείχνει ένα ευθύγραμμο πορτοκαλόχρωμο φως να λάμπει στη μέση της καταιγίδας. Όμως, δυστυχώς, πάνω που θα είχαμε λίγο καλύτερη εικόνα, προφανώς το κινητό του κ. Chang έμεινε από μπαταρία.

Το απόσπασμα μοιράστηκε σε δημοφιλείς σελίδες και κανάλια στο YouTube που ασχολούνται με παρόμοια θέματα.

Στα σχόλια μπορούμε να συναντήσουμε μεγάλη ποικιλία αντιδράσεων και απόψεων, για το τι θα μπορούσε να είναι αυτό που κατέγραψε ο κύριος Chang.

Κάποιος είπε: «Οι εξωγήινοι προσγειώνονται στη Γη και προκαλούν αυτές τις ανωμαλίες».

Ένας άλλος ισχυρίστηκε: «Αυτή η λάμψη στον ουρανό είναι το HAARP σε δράση».

Επίσημα το High Frequency Active Auroral Research Program ξεκίνησε ως ερευνητικό έργο μεταξύ της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, του Πολεμικού Ναυτικού, του Πανεπιστημίου της Αλάσκας Φέρμπανκς και του Οργανισμού Έρευνας για την Άμυνα. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την BAE Advance Technologies για να βοηθήσει στην ανάλυση της ιονόσφαιρας και να διερευνήσει τις δυνατότητες ανάπτυξης βελτιωμένης τεχνολογίας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αλλά οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν εδώ και πολύ καιρό ότι το HAARP είναι ένα μυστικό σχέδιο που διευθύνει η αμερικανική κυβέρνηση για τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών.

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής Michel Chossudovsky υποστήριξε σε ένα βιβλίο: «Τα πρόσφατα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι το HAARP είναι πλήρως λειτουργικό και έχει την ικανότητα να προκαλέσει πλημμύρες, τυφώνες, ξηρασίες και σεισμούς».

Με τα χρόνια, το HAARP έχει κατηγορηθεί επίσης για τη δημιουργία φυσικών καταστροφών όπως καταιγίδες και απώλειες ισχύος και ακόμη για περίεργους σχηματισμούς σύννεφων .

Ωστόσο, η πιο «προχωρημένη» θεωρία αναφέρει πως αυτό που κατέγραψε ο κ. Chang, θα μπορούσε να είναι μία Αστροπύλη που άνοιξε στον ουρανό, είτε τυχαία λόγω της καταιγίδας, είτε από το ίδιο το HAARP, ή ακόμα και από άλλα όντα που ήθελαν να περάσουν από την δική τους πλευρά στην δική μας ή το αντίθετο.

Αρκετοί θυμήθηκαν την περίπτωση στο Κολοράντο, όπως την αναφέρει και η express.co.uk όπου μία φωτεινή ρομβοειδής επιφάνεια στον ουρανό εμφανίστηκε και μέσα σε αυτήν ανέβηκε και εισήλθε ένα ΑΤΙΑ. Πολλοί υποστήριξαν, τότε, ότι το συγκεκριμένο video ήταν πλαστό.

Άραγε, τελικά, τι συμβαίνει πραγματικά; Μπορεί ό,τι παράξενο βλέπουμε στον ουρανό που δεν έχουμε ξαναδεί, να είναι αποτέλεσμα κάποιου μυστικού πειράματος ή το άνοιγμα κάποιας πύλης των εξωγήινων; Ή απλά ένα σπάνιο φαινόμενο που απλά πολύ απλά δεν γνωρίζουμε;

Δείτε και τα σχετικά βιντεάκια και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω:

Bizarre object is spotted chasing a plane above Texas sky

Το video στο Κολοράντο που δείχνει αντικείμενο να εισέρχεται σε Αστροπύλη

Footage appears to capture ‘UFO entering portal’

diadrastika.com