Μυστηριώδης Δέσμη Φωτός Τρυπάει τα Σύννεφα. Ποιός την Εκπέμπει; (video)

Μυστηριώδης Δέσμη Φωτός Τρυπάει τα Σύννεφα. Ποιός την Εκπέμπει;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια εξαιρετικά ασυνήθιστη δέσμη φωτός η οποία φαίνεται σαν να πυροβολεί φως από τον ήλιο, ή σαν να εκπέμπεται κατευθείαν από τον Ήλιο, έχει φέρει αναστάτωση.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις εικόνες του περίεργου φαινομένου, όπως τις βλέπουμε στο video που ακολουθεί, η «δέσμη φωτός» διακρίνεται να διατρυπάει τα μαύρα σύννεφα και να βγαίνει μέσα από αυτά!

Σίγουρα, δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να ερμηνευθεί, όμως, με βεβαιότητα υπάρχουν πάμπολλες θεωρίες που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν την παράδοξη και αλλόκοτη αυτή θέαση, η οποία μοιάζει με προβολέα ή φάρο που με κάθε τρόπο προσπαθεί να κάνει φανερή την παρουσία του, ή να στείλει κάποιο ακατανόητο μήνυμα ή ακόμα και να τηλεμεταφέρει αντικείμενα ή -και γιατί όχι- ανθρώπους.

Από που προέρχεται; Ποιός την εκπέμπει;

Ποιος μπορεί να δώσει μία εξήγηση;

Πριν από αυτή την «δέσμη φωτός», θα δείτε και ένα άλλο παράδοξο που κάνει την παρουσία του ξεχωριστή σε κάμερα η οποία βιντεοσκοπεί τον ουρανό. Ένα περίεργο τόξο εμφανίζεται σαν μέρος μία τεράστιας σφαίρας η οποία προς στιγμή έπαψε να είναι αόρατη και η εικόνα στην συνέχεια «τρεμουλιάζει».

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν.

Αφού δείτε το video που ακολουθεί για να καταλάβετε πολύ καλύτερα τι εννοούμε, μην ξεχάσετε να μας αφήσετε τα σχόλιά σας, στην συνέχεια παρακάτω:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Her video filmed something she couldn’t explain | Weird sky beam

diadrastika.com

loading...