Μυστηριώδης Δέσμη Φωτός Τρυπάει τα Σύννεφα. Ποιός την Εκπέμπει; (video)

[13/04/2018 - 11:58]

Μυστηριώδης Δέσμη Φωτός Τρυπάει τα Σύννεφα. Ποιός την Εκπέμπει;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια εξαιρετικά ασυνήθιστη δέσμη φωτός η οποία φαίνεται σαν να πυροβολεί φως από τον ήλιο, ή σαν να εκπέμπεται κατευθείαν από τον Ήλιο, έχει φέρει αναστάτωση.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις εικόνες του περίεργου φαινομένου, όπως τις βλέπουμε στο video που ακολουθεί, η «δέσμη φωτός» διακρίνεται να διατρυπάει τα μαύρα σύννεφα και να βγαίνει μέσα από αυτά!

Σίγουρα, δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να ερμηνευθεί, όμως, με βεβαιότητα υπάρχουν πάμπολλες θεωρίες που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν την παράδοξη και αλλόκοτη αυτή θέαση, η οποία μοιάζει με προβολέα ή φάρο που με κάθε τρόπο προσπαθεί να κάνει φανερή την παρουσία του, ή να στείλει κάποιο ακατανόητο μήνυμα ή ακόμα και να τηλεμεταφέρει αντικείμενα ή -και γιατί όχι- ανθρώπους.

Από που προέρχεται; Ποιός την εκπέμπει;

Ποιος μπορεί να δώσει μία εξήγηση;

Πριν από αυτή την «δέσμη φωτός», θα δείτε και ένα άλλο παράδοξο που κάνει την παρουσία του ξεχωριστή σε κάμερα η οποία βιντεοσκοπεί τον ουρανό. Ένα περίεργο τόξο εμφανίζεται σαν μέρος μία τεράστιας σφαίρας η οποία προς στιγμή έπαψε να είναι αόρατη και η εικόνα στην συνέχεια «τρεμουλιάζει».

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν.

Αφού δείτε το video που ακολουθεί για να καταλάβετε πολύ καλύτερα τι εννοούμε, μην ξεχάσετε να μας αφήσετε τα σχόλιά σας, στην συνέχεια παρακάτω:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Her video filmed something she couldn’t explain | Weird sky beam

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ