Διώξτε Κακοσμία, Πλάκα, Πέτρα Επιβλαβή Βακτήρια του στόματος ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ

Διώξτε Κακοσμία, Πλάκα, Πέτρα Επιβλαβή Βακτήρια του στόματος

ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ!

Είναι σημαντικό να παρέχετε καλή φροντίδα στα δόντια σας, καθώς η στοματική μας υγεία συμβάλλει στη γενική μας ευημερία.

Η στοματική πλύση με λάδι (Oil Pulling) εμφανίστηκε στην παραδοσιακή ιατρική στην Ινδία (γνωστή ως Αγιουρβέδα) περισσότερα από 3.000 χρόνια πριν. Αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει γίνει η νέα τάση για όσους αναζητούν μια φυσική τεχνική για την στοματική υγιεινή. 

Η στοματική πλύση με λάδι είναι μια τεχνική που θα σας βοηθήσει να προστατέψετε και να δυναμώσετε τα δόντια σας.

Στην πραγματικότητα στριφογυρίζουμε το λάδι στη στοματική κοιλότητα για μερικά λεπτά, βελτιώνοντας σημαντικά τη στοματική μας υγεία.

Αυτή η τεχνική είναι ευεργετική για την ενδυνάμωση των δοντιών, την πρόληψη πλάκας, την κακή αναπνοή, την πρόληψη της αιμορραγίας των ούλων και συμβάλει στην λεύκανση των δοντιών.

Το έλαιο καρύδας συνιστάται για αυτή τη θεραπεία, καθώς είναι:

  • αποτελεσματικό στην καταστροφή των βακτηρίων και την καταπολέμηση των λοιμώξεων των ούλων
  • συμβάλει στην πρόληψη των στοματικών κοιλοτήτων
  • έχει μια ήπια δράση
  • ισχυρό στην καταπολέμηση της πλάκας
  • αποτελεσματικό στην λεύκανση δοντιών

Πώς να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας για την στοματική πλύση με λάδι:

Κάθε πρωί, όταν ξυπνάτε, μασήστε δύο κουταλάκια του γλυκού οργανικό λάδι καρύδας και αφήστε το να λιώσει. Στριφογυρίστε το λάδι στη στοματική σας κοιλότητα για περίπου 15 με 20 λεπτά.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και στην περίπτωση σοβαρών λοιμώξεων των ούλων και οδοντικών προβλημάτων.

Τα 15 με 20 λεπτά είναι επαρκής χρόνος για το λάδι καρύδας να σπάσει την πλάκα και να απομακρύνει τα βακτήρια. Έπειτα το φτύνετε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το στόμα σας με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε υπόλοιπο λάδι και τοξίνες. Τέλος, βουρτσίζετε τα δόντια σας ως συνήθως.

Διαβάστε επίσης:
ΔΕΝ Μας τα Είπαν Καλά: το ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ Είναι ΣΚΕΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

hippieteepee.gr μέσω mymind.gr

loading...