Μας την Πέσανε; Μεγαλειώδεις Εμφανίσεις από Σμήνη Άγνωστων Αντικειμένων (video)

[17/04/2018 - 08:48]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μας την Πέσανε; Μεγαλειώδεις Εμφανίσεις από Σμήνη Άγνωστων Αντικειμένων

Μία περίεργη έξαρση από περίεργα φωτεινά αντικείμενα που έχουν καταγραφεί και τα βιντεάκια τους έχουν αρχίσει και κάνουν τον γύρω του κόσμου

Ειδικά στο

πρώτο video που ακολουθεί θα διαπιστώσετε πως υπάρχει ένα μεγάλο σμήνος από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που κινούνται στον ορίζοντα.

Τι μπορεί να είναι;

Για πολλούς είναι προφανές ότι πρόκειται για UFOs, ωστόσο δεν είναι και είναι λίγοι όσοι προσπάθησαν να «προσγειώσουν» τα πνεύματα και υποθέτουν ότι θα μπορούσαν να είναι πουλιά ή κάποιες δοκιμές από drones.

Το δεύτερο video έρχεται από το Baja της Καλιφόρνια. Πραγματικά έχει αναστατώσει πολύ κόσμο καθώς σε πολλούς έχει φέρει μνήμες από την περίπτωση που έμεινε γνωστή ως Phoenix Lights που εμφανίστηκαν το 1997.

Πραγματικά, όλα μοιάζουν απίστευτα και σιγά-σιγά κυριαρχεί η ιδέα πως θα μπορούσαν να είναι πραγματικά UFOs

Δείτε τα βιντεάκια και αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Can Anyone Explain this UFO Array formation?

What Just Happened OVER CA? We GOT IT! 2018

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ