Εντοπίστηκαν Σημάδια Εξωγήινης Δραστηριότητας στον Τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών (video)

Εντοπίστηκαν Σημάδια Εξωγήινης Δραστηριότητας στον Τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αναπτυχθεί πάρα πολύ οι θεωρίες που «θέλουν» στην Αίγυπτο να υπήρξε ένας ανώτερος πολιτισμός ο οποίος, ενδεχομένως, προήλθε από τα άστρα, ή ότι από ανθρώπους ενός άλλου κύκλου ζωής αρκετά πιο αναπτυγμένους τεχνολογικά από ότι οι ακαδημίες πιστεύουν.

Κάποιες φορές, λοιπόν, η θεωρία φαίνεται να συναντά την πραγματικά και άλλες φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπη. Ας δούμε τι συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.

Μία πολύ περίεργη και ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη είδηση, έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Όπως διαβάζουμε στο egyptianstreets.com ανιχνεύθηκαν  σημάδια εξωγήινης δραστηριότητας μετά από ανίχνευση σκάνερ στον τάφο του Φαραώ Τουταγχαμών.

Σύμφωνα με τον Γάλλο αρχαιολόγο Avril Sap, το σκάνερ σάρωνε τον χώρο προκειμένου να βρει πιθανά στοιχεία που θα μπορούσαν να αντικρούσουν τις θεωρίες ότι ο τάφος της Βασίλισσας Νεφερτίτη είναι κρυμμένος πίσω από αυτόν του Τουταγχαμών. Ωστόσο, φαίνεται πως η έκπληξη ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή που περίμεναν. Καθώς, όπως φημολογείται, η σάρωση αποκάλυψε πως μυστικά «έξω από αυτό το κόσμο» βρίσκονται πίσω από αυτούς τους τοίχους.

Όπως φαίνεται να εξηγεί ο κ. Sap, οι σαρώσεις αποκάλυψαν ένα ίσως «παράξενο και εξωγήινο» υλικό που φαίνεται να μοιάζει με σώμα. Όμως, τόσο οι υπάλληλοι του Sap όσο και οι ανώνυμοι αρχαιολόγοι αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το αν αυτό θα μπορούσε να είναι «υπολείμματα εξωγήινων».

«Δεν ξέρουμε τι υπάρχει, αλλά ποτέ πριν δεν έχουμε δει τέτοια αποτελέσματα», δήλωσε ο Sap και συμπλήρωσε: «Ό, τι είναι μέσα εκεί θα μπορούσε να κρατάει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία και την τεχνολογία».

Οι θεωρίες ότι οι εξωγήινοι έχτισαν τις Πυραμίδες έχουν σχεδόν απορριφθεί από όλους τους κορυφαίους αρχαιολόγους, συμπεριλαμβανομένων εξεχόντων Αιγυπτιολόγων αλλά σαφώς και αιγυπτιακών κυβερνητικών αξιωματούχων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης:
Εξωγήινοι Έχτισαν την Μεγάλη Πυραμίδα και Άφησαν ΑΥΤΟ ως Απόδειξη

Το 2010, ο Zahi Hawass, πρώην Υπουργός Αρχαιοτήτων, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως Ιντιάνα Τζόουνς της Αιγύπτου, φέρεται να είπε σε δημοσιογράφο ενός τηλεοπτικού συνεργείου να «κλείσει το στόμα του» όταν ερωτήθηκε σε ντοκιμαντέρ, αν οι εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες.

«Αυτό είναι ηλίθιο!» Φώναξε ο Hawass.

Ωστόσο, παρά την σοβαρότητα της είδησης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αμφισβητούν. Γνωρίζοντας το όνομα του Γάλλου αρχαιολόγου που αναφέρεται ως Avril Sap κάναμε μία σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο, αλλά δεν εντοπίσαμε παρόμοιο όνομα με αυτή την ιδιότητα. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανόν το πρόσωπο αυτό να είναι ανύπαρκτο και άρα η είδηση να είναι κατασκευασμένη. Αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς την περίπτωση που ο Avril Sap δεν είναι κάποιος επικεφαλής, αλλά ένας βοηθός που διέρρευσε την είδηση.

Διατηρούμε, λοιπόν, αρκετές επιφυλάξεις ως προς το κύριο περιεχόμενο του άρθρου.

Παρόλα αυτά είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε το σχετικό video

Signs of “Extraterrestrial Activity” discovered in the tomb of King Tutankhamun

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com