Κάμερα Οδηγού Πιάνει Φάντασμα ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ που Συμβαίνει Μετά είναι Τρομακτικό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Κάμερα Οδηγού Πιάνει Φάντασμα ΑΛΛΑ
ΑΥΤΟ που Συμβαίνει Μετά είναι Τρομακτικό

Πραγματικά αυτό που φαίνεται να έζησε ο οδηγός, το οποίο και κατέγραψε η κάμερα του οχήματός του, είναι ανατριχιαστικό. Μπορείτε να νιώσετε την κλιμάκωση των συναισθημάτων του μόνο εφόσον μπείτε στην θέση του, καθώς θα παρατηρείτε το video που ακολουθεί στην συνέχεια.

Το βίντεο γυρίστηκε από έναν οδηγό, καθώς έκανε νυχτερινές βόλτες σε έναν αγροτικό δρόμο  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλα γύρω είναι σκοτεινά και όλα μοιάζουν ήρεμα. Οι προβολείς σκάβουν το σκοτάδι για να αποκαλύψουν την συνέχεια του δρόμου της διαδρομής που ακολουθεί το όχημα. Καθώς πηγαίνει, τα φώτα φανερώνουν μέσα από το σκοτάδι μία γυναικεία σιλουέτα που περπατάει αργά στο πλάι του δρόμου. Φοράει μια χρυσή φούστα και μια κόκκινη μπλούζα.

Ο οδηγός συνεχίζει το ταξίδι του. Τίποτα περίεργο και παράδοξο ως εδώ. Η γυναικεία φιγούρα περνά αδιάφορη από το μυαλό του.

Αλλά, μερικές στιγμές αργότερα, μια άλλη γυναίκα εμφανίζεται φορώντας ακριβώς την ίδια φορεσιά…

Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Κάτι δεν πάει καλά…

Ο οδηγός προσπερνάει την σιλουέτα και το αυτοκίνητο συνεχίζει το δρόμο του, όμως λίγες δεκάδες μέτρα αργότερα, η ίδια φιγούρα με την ίδια φορεσιά εμφανίζεται και πάλι.

Ίσως, τότε θα συνειδητοποιήσατε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση και, ίσως, να γινόσαστε πιο παρατηρητικός και να προσέχατε ότι η φιγούρα δεν είχε κεφάλι και μάλλον δεν είχε ούτε πόδια – ή τουλάχιστον δεν φαίνονται μέσα στη νύχτα.

Όμως να κινούνται και να προχωρούν τα ρούχα μόνα τους; Αποκλείεται! Με τίποτα. Μήπως δεν ήταν διαφορετικές γυναίκες, αλλά η ίδια; Οι καρδιακοί παλμοί αυξάνονται.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο οδηγός συνεχίζει το δρομολόγιό του. Στην επόμενη στροφή εμφανίζεται για τέταρτη φορά αυτή η μορφή. Οι χτύποι της καρδιάς πολλαπλασιάζονται και η αδρεναλίνη κοντεύει να ξεχειλίσει απ΄τα αυτιά.

Ο οδηγός δεν ξέρει τι να κάνει. Δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται. Κάνει όπισθεν και επιταχύνει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Όπως αποκαλύπτει η dailystar.co.uk, το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε στις 3:25 π.μ. στην περιοχή Kulim στην Μαλαισιανή πολιτεία Kedah και αυτό που φοράει η μυστηριώδης γυναικεία μορφή είναι ένα παραδοσιακό ένδυμα γνωστό ως kebaya.

Τι συνέβη εκείνο το ξημέρωμα; Πολλοί προσπάθησαν να δώσουν εξηγήσεις στο φαινόμενο με βάση την παραδοξολογία, το παραφυσικό, τα φαντάσματα, τους χρονοταξιδιώτες και πολλές άλλες εκδοχές.

Κάποιοί υποστήριξαν, επίσης, ότι τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη και ότι ο άνθρωπος που γύρισε το βίντεο το έκανε ως αστείο. Άλλοι πρότειναν ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση κάποιας Μαλαισιανής ταινίας τρόμου, όπως για παράδειγμα της The Legend of Pontianak.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Δείτε και το σχετικό video:

Eerie dashcam footage shows ghostly figure appear FOUR times

https://www.youtube.com/watch?v=I48e5paEBAo

diadrastika.com