Τι μας Κρύβει η NASA στην Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης;

Τι μας Κρύβει η NASA στην Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Για τις ρομαντικές ψυχές δεν υπάρχει κανένα μυστήριο. Η σελήνη είναι εκεί πάνω και φέγγει τις νύχτες, λούζοντας με το φως της κάθε γωνιά των εσωτερικών κόσμων που διαθέτει ο καθένας μας.

Δανείζεται το φως του Ήλιου και το στέλνει στην Γη, σαν μία υπενθύμιση ότι το ζωοφόρο αστέρι είναι πάντα εκεί, κάπου στην άλλη  μεριά και γι’ αυτό δεν το βλέπουμε, αλλά, όμως μαθαίνει τα μυστικά μας από την Σελήνη.

Όλα αυτά σε ανθρώπους που δεν έχουν αναρωτηθεί πέρα από αυτό που βλέπουν τις νύχτες στους ασυννέφιαστους ουρανούς.

Ωστόσο, η ίδια η Σελήνη είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Ίσως, ένα από τα μεγαλύτερα που βρίσκεται πέρα από την επιφάνεια της Γης, αλλά ταυτόχρονα πάρα πολύ κοντά της.

Η ίδια η δημιουργία της Σελήνης είναι ακόμα για τους επιστήμονες ένα μυστήριο. Πώς βρέθηκε εκεί; Την έφερε κάποιος; Είναι κομμάτι της Γης που αποκόπηκε, είναι ουράνιο σώμα που βρέθηκε κατά τύχη στα μέρη μας και “πιάστηκε” στην γνωστή της τροχιά γύρω από την Γη; Τι συνέβαινε όταν δεν υπήρχε η Σελήνη; Υπήρχαν ή όχι άνθρωποι; Και τα ερωτήματα είναι ατελείωτα.

Ακόμα και όταν εστάλησαν επανδρωμένες αποστολές και υποστηρίζεται ότι γήινοι αστροναύτες, προσεληνώθηκαν, πάτησαν και περπάτησαν επάνω στην επιφάνειά της, ακόμα και αυτό είναι ένα μυστήριο για μεγάλη μερίδα των ανθρώπων, καθώς έχουν εντοπιστεί σημεία που αμφισβητούν ότι αυτό μπορεί να συνέβη πραγματικά.

Και γιατί βλέπουμε πάντα την μία πλευρά από το Φεγγάρι; Πως γυρίζει έτσι παράξενα γύρω από τον πλανήτη μας χωρίς να μας αφήνει να δούμε ποτέ την άλλη πλευρά;

Μα, ακόμα και στην κανονική και ορατή πλευρά της, συμβαίνουν πολλά παράδοξα πράγματα. Ερασιτέχνες αστρονόμοι αλλά και αυτοί της NASA, κατά καιρούς “συλλαμβάνουν” εικόνες από περίεργα αντικείμενα που πετούν. Διάφορες αποστολές που έχουν σταλεί, έχουν επίσης λάβει εικόνες από δομές που παραπέμπουν άμεσα σε κτίρια, πυραμίδες κλπ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτά για τους επίσημους ερευνητές, είναι ανύπαρκτα. Όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν αυτά που η NASA στην συντριπτική πλειοψηφία τους χαρακτηρίζει ως παρειδωλίες.

Αλλά τι γίνεται και στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού; Λόγω της φύσης της, για την λεγόμενη και Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης, έχει αναπτυχθεί μία μεγάλη συνωμοσιολογική τάση. Αν τις δομές στην φωτεινή μεριά η NASA δεν τις παραδέχεται, τότε, σίγουρα κάτι πολύ περισσότερο μας κρύβουν για την πίσω μεριά.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συμβαίνει, γιατί μέσα σε όλα κυκλοφορούν και πλαστές εικόνες, τα οποία δεν είναι πάντα εύκολο να ελεγχθούν και να διαπιστωθούν.

Στην συνέχεια είναι ένα βίντεο που δείχνει εικόνες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για αυθεντικές. Αν πράγματι ισχύει, τότε θα καταλάβετε πολλά:

NASA What’s on the Far Side of the Moon? This is why we never returned to moon!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://www.youtube.com/watch?time_continue=265&v=VoTdkBGxxe4

diadrastika.com