Τι Κρύβουν τα Μάτια της Kate και το Χέρι του Πρίγκιπα William; (video)

[17/04/2018 - 19:45]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τι Κρύβουν τα Μάτια της Kate και το Χέρι του Πρίγκιπα William;

Πασίγνωστο σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη είναι το ζευγάρι Πρίγκιπας William και Kate Middleton. Όμως, φαίνεται πως μπορεί να υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής τους που δεν γνωρίζουμε.

Και δεν εννοούμε της καθημερινότητάς τους, ή πως περνάνε στις ιδιωτικές τους στιγμές.

Σε γενικές το Βρετανικό Στέμμα βαρύνουν διάφορες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με θεωρίες ερπετοειδών.

Δηλαδή ότι με βασικό πρωταγωνιστή την Βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί και άλλοι γύρω από αυτήν είναι ερπετοειδή ή ερπετόμορφοι, που όμως έχουν την δυνατότητα να μπορούν να παίρνουν ανθρώπινη μορφή όταν βρίσκονται μπροστά σε ανθρώπους ή κάμερες.

Φυσικά, αν τα ακούτε για πρώτη φορά όλα αυτά, θα σας φανούν ως υπερβολικά. Όμως, όλοι αυτοί που τα υποστηρίζουν φροντίζουν να έχουν και σχετικές αποδείξεις ή έστω κάποπιες ισχυρές ενδείξεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, για να έχει βάση ο ισχυρισμός ότι η Kate και ο William μπορεί να είναι ερπετοειδή, ότι δηλαδή προέρχονται από ερπετόμορφα όντα που μπορεί να ζουν εις βάρος των ανθρώπων καταδειναστεύοντάς τους, έρχεται το video που ακολουθεί στην συνέχεια.

Λέγεται, ότι τα ερπετοειδή που έχουν «ντυθεί» άνθρωποι, προδίδονται από τα μάτια, κυρίως, όταν οι κόρες από στρογγυλές γίνονται κάθετες σχισμές. Αυτό συμβαίνει, σε ανύποπτο χρόνο. Έτσι οι «κυνηγοί τέτοιων στιγμών» πρέπει να έχουν μεγάλη υπομονή μέχρι να τις εντοπίσουν καρέ-καρέ.

Όμως, βλέπουμε ότι πέρα από τα μάτια κάτι συμβαίνει και με το χέρι του πρίγκιπα, και ειδικά με τα δάχτυλα: μεγαλώνουν και κινούνται κάπως αλλόκοτα, με τρόπο που δεν συνηθίζεται στους ανθρώπους.

Είναι Ερπετοειδή ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton;

Το ένα περιστατικό είναι βραβεία Bafta Awards 2018.

Αν όλα αυτά που θα παρακολουθείσετε δεν είναι πειραγμένα, φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα και σίγουρα θα θέλαμε την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

William and Kate Middleton Shapeshifted into a Reptilian 2018

Prince Harry Reptilian Hand Shapeshifting Caught On Tape

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ