Τα LASER Βγήκαν Παγανιά γύρω από τον Ήλιο. Τα Ελληνικά Τελωνεία του Διαστήματος Κάνουν Καλά την Δουλειά τους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τα LASER Βγήκαν Παγανιά γύρω από τον Ήλιο.
Τα Ελληνικά Τελωνεία του Διαστήματος Κάνουν Καλά την Δουλειά τους.

Αυτό που συμβαίνει στο διάστημα είναι εκπληκτικό και ιδιαίτερα μαγευτικό, αλλά και αρκετά παράξενο. Είναι κάτι που μπορούν να το διαπιστώσουν εύκολα όσοι διαθέτουν καλής ποιότητας τηλεσκόπια και τα στρέφουν στους νυχτερινούς ουρανούς, ανάμεσα στα άστρα.

Πολλές φορές μπορούν να σταθούν τόσο τυχεροί που να δουν και να καταγράψουν εκπληκτικές δραστηριότητες από άγνωστα λαμπερά αντικείμενα που κινούνται στον ουρανό, σε σημείο που, ακόμα και χάριν αστείου θα έλεγες ότι εκεί πάνω χρειάζονται διαστημικά φανάρια για να μην τρακάρουν.

Ανάλογα φαινόμενα μπορεί να παρατηρήσει κάποιος και στον Ήλιο. Όμως, αυτά είναι ευκολότερο να τα διαπιστώσει από τις καταγραφές που η NASA και άλλοι Οργανισμοί και Υπηρεσίες του Διαστήματος, αφήνουν ελεύθερη την πρόσβαση σε αυτές.

Αν και μας έχει περάσει από το νου, ότι αυτό το υλικό μπορεί να είναι ήδη επεξεργασμένο από τις υπηρεσίες αυτές, είτε για να αποκρύψουν είτε να προωθήσουν εικόνες και θέματα που θέλουν να φτάσουν παντού, αλλά πάντα χωρίς ευθεία απάντηση και εξήγηση για το τι είναι αυτά που βλέπουμε.

Κατά συνέπεια, και στο video που ακολουθεί στην συνέχεια, μπορούμε να διαπιστώσουμε την ύπαρξη πολλών αντικειμένων με χαρακτηριστικό σχήμα, τα οποία πολύ εύκολα και άνετα θα τα χαρακτήριζε κάποιος ως διαστημόπλοια κάποιου άλλου πολιτισμού, αφού υποτίθεται οι γήινες κυβερνήσεις με εξέχουσα τεχνολογία δεν διαθέτουν τέτοιους τύπους, επανδρωμένους και μη.

Ανάμεσα σε αυτά τα εκπληκτικά λαμπερά αντικείμενα που θυμίζουν ατράκτους αεροδυναμικών ιπτάμενων οχημάτων, θα παρατηρήσετε πως σε κάποια στιγμή φαίνεται να εκτυλίχθηκε και κάποιο είδος διαστημικής μάχης.

Ένα αντικείμενο εξαπολύει μία ακτίνα σε κάποιο άλλο. Ενώ ήδη έχει προηγηθεί μία διπλή εξαπόλυση προς δύο αντίθετες κατευθύνσεις από ένα μακρουλού σχήματος που θυμίζει έντομο με κεραίες. Τα Ελληνικά Τελωνεία του Διαστήματος κάνουν καλά την δουλειά τους.

Διαβάστε επίσης:
Οι ΦΥΛΑΚΕΣ έβαλαν ΤΕΛΩΝΕΙΑ Γύρω από τον Ήλιο και Απαγορεύουν την Είσοδο ή την Έξοδο (video)

Μία μικρή διαστημική μάχη, έλαβε χώρα, η οποία θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον αν στις εικόνες που λαμβάνονται υπήρχε κίνηση και δεν ήταν στατικές.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Δείτε το video:

UFO shoots a laser beam, UFO – bug & other anomalies in the near-solar space – March 30, 2018

diadrastika.com

loading...