Εκλάπη Μυστικό Όπλο που Προκάλεσε την Παρέμβαση Δυνάμεων του Διός από την Ανδρομέδα

Εκλάπη Μυστικό Όπλο που Προκάλεσε
την Παρέμβαση Δυνάμεων του Διός από την Ανδρομέδα

Μικρή εναλλακτική είδηση για πολύ λίγους..

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ CABAL ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Σκάφος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (SSP) των ΗΠΑ, με πλήρωμα πράκτορες της Cabal, κατόρθωσε πριν από δύο περίπου μήνες, να αφαιρέσει από μητρικό Πλειάδιο σκάφος όπλο υψηλής τεχνολογίας, άκρως επικίνδυνο στα χέρια των ανθρώπων και να το μεταφέρει σε υπόγεια βάση στην λεγόμενη Area 51, στην έρημο του Ν. Μεξικού.

Αμέσως μεσολάβησαν οι Cassiopaeans και ζήτησαν την άμεση επιστροφή του όπλου. Η Cabal αρνήθηκε να το πράξει και οι Πλειάδιοι απείλησαν με άμεση επίθεση και καταστροφή της βάσης.

Αυτό αποτράπηκε με την παρέμβαση των δυνάμεων του Διός από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Στις 14 Απριλίου 2018, με χωροχρονική στρέβλωση που οι ίδιοι δημιούργησαν, ταξίδεψαν στο παρελθόν και έφτασαν στην χρονική στιγμή της απόπειρας κλοπής του όπλου, όπου και την απέτρεψαν. Την ίδια στιγμή, το όπλο εξαφανίστηκε από τον χώρο φύλαξης του στην Area 51..

Alex Collier

[Ο επαφικός Alex Collier στο βιβλίο του “Letters from Andromeda”, περιγράφει λεπτομερώς τις τηλεπαθητικές συνομιλίες που είχε με εξωγήινα όντα από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31). Ο Collier εξακολουθεί μέχρι σήμερα να έχει επαφές με τους Ανδρομέδιους και να μας δίδει σε εβδομαδιαία βάση λεπτομερείς πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στον πλανήτη μας..]

Nicos Kastanias