Μυστηριώδης Εμφάνιση Αίματος στον Πανάγιο Τάφο (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μυστηριώδης Εμφάνιση Αίματος στον Πανάγιο Τάφο

Το Πάσχα, τόσο των Καθολικών όσο και των Ορθόδοξων Χριστιανών μπορεί να τελείωσε, αλλά ένα ζωντανό video από τον τόπο του τάφου του Ιησού, καθώς και σχετικές φωτογραφίες κάνουν τον γύρω του κόσμου.

Ο λόγος είναι ότι δείχνουν να έχει εμφανιστεί, στο πάνω μέρος της πλάκας, τόποι-τόποι με ίχνη από «αίμα» του Ιησού το οποίο βγήκε στην επιφάνεια προκειμένου να δηλώσει την παρουσία Του.

Μαθαίνουμε από την dailymail.co.uk, αλλά και από το σχετικό video που ακολουθεί στην συνέχεια, ότι οι πιστοί πέφτουν στα γόνατα και προσκυνούν στον τάφο την Χάρη Του.

Όπως  δείχνουν τα πλάνα που γυρίστηκαν στην Πέτρα της Χρίσματος, στην Ιερουσαλήμ, κόκκινα μπαλώματα στην κορυφή της πλάκας έχουν εμφανιστεί και ενθουσιασμένοι πιστοί στο ολόγυρα πιστεύουν ότι πρόκειται για το «αίμα» του Κυρίου.

Εμφανίστηκε για να προϊδεάσει και να προετοιμάσει τον κόσμο για αυτά που πρόκειται να συμβούν σύντομα, τον πόλεμο στην Συρία και την εμπλοκή των μεγάλων δυνάμεων, ισχυρίζονται πολλοί.

Αρκετοί θυμήθηκαν, μάλιστα, ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στα όργανα του συνεργείου αποκατάστασης στον Πανάγιο Τάφο, πριν περίπου δύο χρόνια και τα συνδύασαν όλα μαζί για να ισχυροποιήσουν την προφητεία του «αίματος» για τα μελλούμενα.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί φαίνεται να καταρρίπτονται από τους σκεπτικιστές οι οποίοι δήλωσαν ότι πρόκειται για μια «ιστορία που δεν έχει κυριολεκτικά αιματηρές αποδείξεις».

«Το φαινόμενο της διαρροής αίματος συνήθως εξηγείται από πιο κοσμικά πράγματα», δήλωσε στην MailOnline ο Nigel Watson, συγγραφέας του Εγχειριδίου Διερεύνησης Εγκλημάτων UFO του Haynes.

Όλο αυτό θα μπορούσε να είναι κάποια σκουριά που έφτασε στην επιφάνεια από οξειδωμένη υγρασία ή απλά μία απάτη, είπε με λίγα λόγια και πρόσθεσε:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«Χρειαζόμαστε επιστημονικές αποδείξεις για να υποστηρίξουμε αυτό το βίντεο και όχι ένα τρεμάμενο. Αλλά για πολλούς ανθρώπους είναι ζήτημα πεποίθησης και όχι εξέτασης των γεγονότων».

Ο Nicola Kanaan, από τη Γαλιλαία, ισχυρίστηκε ότι είδε το «αίμα» να βγαίνει από τον τάφο.

Ωστόσο, ο κ. Watson επεσήμανε ότι το βίντεο είναι στην πραγματικότητα περίπου τεσσάρων ετών παλαιότερο και ότι έχει μεταφορτωθεί ξανά και ξανά με νέες αξιώσεις κάθε φορά. Εκτός αν ο κύριος Nicola Kanaan «ταξίδεψε ξαφνικά πίσω στο χρόνο για να το δει αυτό, ή είναι αναληθές», είπε.

Δυστυχώς, στην πίστη δεν χωράει λογική εξήγηση. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ακόμα κι αν ο ίδιος ο Ιησούς κατέβει και τους εξηγήσει ότι κάνουν λάθος, θα τον απορρίψουν προκειμένου να μείνουν προσκολλημένοι στα σημάδια που νομίζουν ότι βλέπουν.

Εσείς, τι γνώμη έχετε για όλα αυτά;

Δείτε και το σχετικό video:

Blood Allegedly Leaks From Stone In Jerusalem Where Jesus Christ Was Laid Before Burial

diadrastika.com