Η NASA Γνωρίζει την Αλήθεια για τον Νιμπίρου. Την Κρύβει εδώ και 30 Χρόνια

Η NASA Γνωρίζει την Αλήθεια για τον Νιμπίρου. Την Κρύβει εδώ και 30 Χρόνια

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπορεί να να εμπλέκεται η NASA σε μια από τις μεγαλύτερες, σοβαρότερες και σημαντικότερες συγκαλύψεις στην ιστορία της αλλά και στην ιστορία της ανθρωπότητας;

Χιλιάδες καταστροφολάγνοι έδώ και πολύ καιρό ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένας τεράστιος πλανήτης που όλο και πλησιάζει στο ηλιακό μας σύστημα, είτε βρίσκεται ήδη μέσα σε αυτό και βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την Γη. Στον μυστηριώδη αυτόν κόσμο δίνουν την ονομασία του Νιμπίρου, είτε ταυτίζεται με εκείνον των Ανουνάκι είτε όχι.

Οι φόβοι για μια εμφάνισή του μυστηριώδους Νιμπίρου, με καταστροφικές συνέπειες τύπου «Αποκάλυψης», έφτασαν στα ύψη το περασμένο έτος, καθώς διάφοροι χριστιανοί προφήτες και θεωρητικοί διακήρυξαν ότι το τέλος είναι πολύ κοντά, αλλά τελικά δεν συνέβη τίποτα απολύτως.

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει τον λεγόμενο «πλανήτη εισβολέα», με ερασιτεχνικές φωτογραφίες και βίντεο που εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Άραγε, κατά πόσο θα μπορούσε να ευσταθεί ο ισχυρισμός ότι πραγματικά υπάρχει ένας τέτοιος πλανήτης που θα μπορούσε στο πέρασμά του να εξαλείψει μεγάλο μέρος της ζωής και της ανθρωπότητας;

Η dailystar.co.uk έχει συγκεντρώσει στοιχεία, στην προσπάθειά της να διερευνήσει το θέμα του αν και κατά πόσο υπάρχει μία συγκάλυψη σε όλα όσα κυκλοφορούν και φημολογούνται σχετικά.

Ένας πρώην επιστήμονας της Αμερικανικής Geological Survey (USGS) δήλωσε με εντυπωσιακό τρόπο ότι διέκοψε μια συμφωνία απορρήτου προκειμένου να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τον κίνδυνο ενός πλανήτη που πλησιάζει με «άγριες διαθέσεις».

Ο Δρ Ethan Trowbridge εργάστηκε για περισσότερο από 10 χρόνια στο κυβερνητικό γραφείο των ΗΠΑ, μαθαίνοντας για την επικείμενη καταστροφή από ένα σύστημα το οποίο ισχυρίζεται ότι αποτελείται από ένα καφέ νάνο-αστέρι και επτά πλανήτες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμφωνα με τον Δρ Trowbridge, η USGS και η NASA γνωρίζουν την προσέγγιση αυτού του συστήματος τουλάχιστον εδώ και τριάντα χρόνια αλλά μαζί με άλλους κρατικούς οργανισμούς συνήψαν μία εγκληματική συνωμοσία για να κρύψουν την ύπαρξή του από τον κόσμο.

«Το USGS έμαθε για το Nibiru μετά από αυτές τις πληροφορίες που ήρθαν από τη NASA», δήλωσε στην Daily Star Online.

«Μας δόθηκαν οδηγίες να ελέγξουμε αν οι ανώμαλες αλλαγές του κλίματος  προέρχονται λόγω της επιρροής αυτού του ουράνιου σώματος και οι μελέτες (πράγματι) απέδειξαν αυτή τη σχέση», είπε Δρ Trowbridge.

Πρόσθεσε ακόμα ότι μόνο μια χούφτα εργαζόμενοι από το USGS γνωρίζουν τον μυθικό πλανήτη.

«Οι πληροφορίες αυτές είναι άκρως απόρρητες και όλα τα έγγραφα και οι πληροφορίες σχετικά (με τον Νιμπίρου) είναι σκόρπια σε (διαφορετικά) τμήματα, έτσι ώστε οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί με μόνο μερικά κομμάτια αυτών των πληροφοριών να μην μπορούν να καταλάβουν το νόημά τους.

Νομίζω ότι σαράντα ή πενήντα εργαζόμενοι έχουν μια πραγματική ιδέα για το τι συμβαίνει».

Μόλις πρόσφατα, μία άλλη κορυφαία επιστήμονας, η δρ Claudia Albers του πανεπιστημίου Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ, κάλεσε τη NASA να αποδείξει ότι το σύστημα του Nibiru δεν είναι πραγματικό.

Ωστόσο, από την NASA δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη επιβεβαίωση τέτοιου είδους άφιξης ενώ η μοναδική δήλωσή της σχετικά είναι η εξής:

«Ο Nibiru και άλλες ιστορίες για τους τρομερούς πλανήτες είναι μια φάρσα στο Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχει πραγματική βάση για αυτούς τους ισχυρισμούς.

Εάν ο Νίμπιρου ή ο Πλανήτης Χ ήταν πραγματικοί και κατευθύνονταν για μια συνάντηση με τη Γη, οι αστρονόμοι θα το είχαν παρατηρήσει τουλάχιστον από την περασμένη δεκαετία και θα ήταν πλέον ορατοί με το γυμνό μάτι».

Ο Δρ Trowbridge αναφέρει μια απότομη αύξηση της στάθμης της θάλασσας, ξαφνικές αλλαγές στη θερμοκρασία και την τήξη των πολικών πάγων, και όλα αυτά τα θεωρεί ως απόδειξη της επίδρασης του Nibiru στον πλανήτη μας.

Πιστεύει ότι ο Nibiru θα αλλάξει αμετάκλητα τον πλανήτη μας.

«Ο Νιμπίρου θα καταστρέψει τη Γη», πρόσθεσε.

Η παράξενη ιστορία του κατακλυσμικού Νιμπίρου χρονολογείται ήδη από το 1976, όταν ο συγγραφέας Zecharia Sitchin υποστήριξε ότι δύο αρχαίοι πολιτισμοί της Μέσης Ανατολής – οι Βαβυλώνιοι και οι Σουμέριοι – μίλησαν για έναν γιγαντιαίο πλανήτη που ονομάζεται Nibiru και ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο κάθε 3.600 χρόνια.

Η αυτοανακηρυγμένη επαφικός εξωγήινων Nancy Lieder έχει επίσης προειδοποιήσει ότι ο Nibiru θα καταρρεύσει στη Γη.

Και ενώ όλες αυτές οι λεγόμενες ανυπόστατες θεωρίες θα μπορούσαν εύκολα να καταρρεύσουν -αντί του Νιμπίρου στη Γη- έρχονται οι σεβαστοί αστρονόμοι από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνια και ανακοινώνουν ότι βρήκαν στοιχεία για έναν πραγματικό πλανήτη έως και 10 φορές τη μάζα της Γης που κρύβεται στα εξωτερικά σύνορα του Ηλιακού μας Συστήματος. Τον ονόμασαν «9ο Πλανήτη».

Μήπως, τελικά, παρά τις διαψεύσεις της NASA, υπάρχει κάποιο σύστημα ή κάποιος πλανήτης του οποίου την τροχιά και ύπαρξη γνωρίζει εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια όπως η ισχυρίζεται ο Δρ Ethan Trowbridge στην dailystar.co.uk;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Nibiru & GSM responsible for Abnormal Global Weather, says Dr. Trowbridge.

https://youtu.be/A4ASzyXVs90

Δείτε και αυτό: Nuclear physicist challenges the existence of ‘Planet X’

diadrastika.com