Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

[16/04/2018 - 10:25]

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Nicos Kastanias: Συμφωνώ με την συγγραφέα όπως και πολλοί από σας, πως η επίθεση αυτή δεν εξηγείται με την κοινή λογική. Όσο για τα υπόλοιπα, ο καθένας ας αποφασίσει ο ίδιος..

Της Nova Biscotti, 14 Απριλίου 2018

Πολλοί άνθρωποι, ιδίως όσοι απορρίπτουν τον Trump ή είναι οπαδοί του

«QAnon», κάνουν διανοητική γυμναστική προσπαθώντας να εξηγήσουν το σκεπτικό της πυραυλικής επίθεσης που έλαβε χώρα κατά τις πρωϊνές ώρες της 14ης Απριλίου 2018 εναντίον στόχων στη Συρία.

Εάν κάποιος βλέπει αυτή την επίθεση μέσα από τα μάτια μιας «μη ανθρώπινης παρασιτικής νοημοσύνης» (NHPI) η οποία είναι σχεδιασμένη για τη διατήρηση της ψυχολογικής και νοητικής φυλακής της ανθρωπότητας, τότε τα κίνητρα είναι ξεκάθαρα.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες εναλλακτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αποκτούν δημοτικότητα με βάση το φόβο. Ο φόβος είναι η «πρωταρχική πηγή τροφής» του NHPI, όπως επίσης και οι γνωστοί ως «Άρχοντες» για όσους διατρίβουν στον Γνωστικισμό. Η πραγματική μη φυσική δομή ελέγχου είναι υπερβολικά πολύπλοκη ώστε να μπορεί εύκολα να συνοψιστεί εδώ, αλλά υπάρχει μια αρνητική παράταξη που πρωταρχικός της στόχος είναι να κρατήσει την ανθρωπότητα σε κατάσταση φόβου και άγνοιας:

Η Εταιρεία του Ιησουϊτών, γνωστοί και ως «οι Ιησουίτες»
(2012portal)

Παρόλο που η εταιρεία αυτή δεν εμφανιζόταν επίσημα πριν τον 16ο αιώνα, τα ιδανικά και οι έννοιες της χρησιμοποιούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια των Σκοτεινών Χρόνων. Την εποχή που ξεκίνησε η Αναγέννηση, η οποία απειλούσε να απελευθερώσει τη συνείδηση ​​της Δύσης, δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα εργασίας από την οικογένεια Farnese Black Nobility για να διατηρηθεί ο έλεγχος πάνω στο μυαλό των ανθρώπων της Χριστιανοσύνης.

Στις σύγχρονες μέρες, στηρίζονται σε μεγάλα μεγέθη για να πετύχουν το βρώμικο έργο τους, ώστε η τελική τους ατζέντα να μην μπορεί να γίνεται πλήρως κατανοητή. Τα μέλη των ανώτερων τους βαθμίδων βρίσκονται μέσα στους Ιππότες της Μάλτας (SMoM) και στους Ελευθεροτέκτονες 33ου βαθμού. Αυτοί είναι και τα πιο επικίνδυνα αρνητικά όντα που ανήκουν στην Εταιρεία των Ιησουιτών.

Ειδικεύονται στον φόβο, την εξαπάτηση και τη διατήρηση του πίνακα ελέγχου μέσω οποιουδήποτε δυνατού μέσου. Αυτό σημαίνει διαχωρισμό και στεγανοποίηση της βασικής κρυφής δραστηριότητας τους, δημιουργώντας σύγχυση μέσω της γνωστικής ασυμφωνίας.

Διαβάστε επίσης:
Θρίλερ με την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, τον Πλειάδειο Στόλο και την Σύγκρουση στην Συρία

Στο δικό μας επίπεδο ύπαρξής, η σύγχυση είναι εύκολο να μετατραπεί σε φόβο, ειδικά σε όσους κατανοούν τη σχέση μεταξύ της ανθρώπινης συνείδησης και του ενεργειακού δικτύου της Γης.

Η Συρία διαθέτει 5 μεγάλους ενεργειακούς στροβίλους:

Έναν στην Αλέππο, έναν στη Χομς, έναν στην Παλμύρα, έναν στη Raqqa και έναν στην Manbij.

Στην κεντρική εικόνα επάνω, φαίνεται πως οι ενεργειακές αυτές δίνες επηρεάζουν τις παγκόσμιες γραμμές Ley.

Ο χάρτης αυτός δημιουργήθηκε από Ταϊβανέζους φωτογράφους που ειδικεύονται στο να εστιάζουν την πρόθεση τους στην επούλωση του ενεργειακού δικτύου της Γης. Σας αναφέρω δηλώσεις ενός από αυτούς:

– «Όταν εκτείνετε και τις πέντε γραμμές προς τα έξω, θα αντικρύσετε μια νέα εικόνα των έργων μαζικής συνείδησης. Αφού ρίξετε μια ματιά πιο κοντά, οι γραμμές Ley που εκτείνονται από το Πενταγράμμο της Συρίας, συνδέουν τρεις μεγάλες θρησκευτικές πόλεις: Την Ιερουσαλήμ, τη Μέκκα και τη Μεδίνα. Όποιος ελέγχει το συριακό Πεντάγραμμο, ελέγχει τον Χριστιανισμό, τον Ιουδαϊσμό και τον Μουσουλμανισμό. Σε γενικές γραμμές, ελέγχουν τη μοίρα του μισού πληθυσμού του πλανήτη».

Τώρα για τους διάφορους Χριστιανών που φοβούνται τον Θεό και βλέπουν οποιοδήποτε πεντάγραμμο ως εγγενές σύμβολο του σκοτεινού αποκρυφισμού, κοιτάξτε την εικόνα (ανοίξτε το άρθρο).

Το απόκρυφο μήνυμα ενός πενταγράμμου είναι συνήθως θετικό αν η κορυφή έχει ένα μόνο σημείο. Το ανεστραμμένο πεντάγραμμο έχει κακοποιηθεί για να αντιπροσωπεύει τα κέρατα του διαβόλου και έχει αρνητικές αποκρυφιστικές ενέργειες.

Συμπεράσματα: Η πυραυλική επίθεση στη Συρία αποσκοπούσε στη δημιουργία φόβου στον πληθυσμό γύρω και κοντά στους στόχους που επιλέγηκαν.

Ο φόβος ενεργοποιείται σε κάθε μία από τις ενεργειακές δίνες και ταξιδεύει κατά μήκος των διαφόρων γραμμών για να κρατήσει τους πιστούς των μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών του κόσμου, τους Ισλαμιστές, τους Χριστιανούς και τους Ιουδαϊστές σε μια σταθερή κατάσταση φόβου σχετικά με έναν πιθανό «Άγιο Πόλεμο», με αποτέλεσμα το πυρηνικό ολοκαύτωμα να προκαλέσει την εξαφάνιση της ανθρωπότητας..

Δείτε περισσότερα στο άρθρο και κατά πόσον επιρρεπής είναι η διοίκηση Τραμπ στους Ιησουίτες: prepareforchange.net

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ