Οφιοειδή Παραβιάζουν τον Χώρο Γύρω Από τον Ήλιο. Τα Ελληνικά Τελωνεία Φυλούν Θερμοπύλες (video)

[05/04/2018 - 08:02]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οφιοειδή Παραβιάζουν τον Χώρο γύρω από τον Ήλιο.
Τα Ελληνικά Τελωνεία Φυλούν Θερμοπύλες

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, φαίνεται πως μία «ισορροπία» η οποία υπήρχε γύρω από τον Ήλιο έχει αρχίσει και χαλάει. Δεν είναι τυχαίες οι εικόνες που έρχονται από την NASA, στις οποίες διακρίνονται

ραβδοειδή αλλά και οφιοειδή αντικείμενα να κινούνται στην ευρύτερη περιοχή του Ήλιου.

Παράλληλα με αυτές τις δραστηριότητες είναι εύκολο να δούμε πως άλλα αντικείμενα, διασχίζουν τον χώρο σε συστοιχίες και εξαπολύουν ή συνδέονται με κάποιο είδος δέσμης ή ακτίνας.

Εκτιμήσεις εξηγούν πως πρόκειται για παραβιάσεις των Αποστατών που διεκδικούν την περιοχή και προσπαθούν να την καταλάβουν προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην Πύλη του Ήλιου και να δραπετεύσουν ή να ανοίξουν χώρο για ομοειδή τους να περάσουν στην κοσμική γειτονιά μας από κάποιο άλλο χώρο του διαστήματος.

Οι Φύλακες που βρίσκονται ολόγυρα και περιπολούν – και πολλοί τα αποκαλούν Ελληνικά Τελωνεία του Διαστήματος κατά την φερόμενη ως έκφραση του τότε Σοβιετικού ηγέτη Χρουστσόφ – είναι σε επιφυλακή και καταρρίπτουν οποιονδήποτε επιχειρεί να φτάσει στον Ήλιο χωρίς άδεια.

Ανάλογη περίπτωση, είδαμε και μόλις πρόσφατα, ενώ η σημερινή που έλαβε χώρα στις 3/4/18, φαίνεται να έχει περισσότερη ένταση.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Αφήστε τα σχόλια στην συνέχεια παρακάτω, μετά το video που ακολουθεί:

UFOs on NASA solar observatory images – April 3, 2018 (НЛО возле Солнца)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ