Εντοπίστηκε μία Πύλη προς Άλλες Διαστάσεις στην Σελήνη σε Φωτογραφίες του Apollo 17;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Εντοπίστηκε μία Πύλη προς Άλλες Διαστάσεις στην Σελήνη
σε Φωτογραφίες της NASA;;

Ένας περίεργος ισχυρισμός έχει αρχίσει να κάνει τον γύρω του διαδικτύου και μάλιστα αναπαράγεται από την dailystar.co.uk:

Φαίνεται, λοιπόν, πως η NASA θα μπορούσε να βρεθεί εκτεθειμένη εξ αιτίας ενός περίεργου αντικειμένου που εντοπίστηκε σε κάποια από τις φωτογραφίες που προέρχονται από  την αποστολή Apollo 17, του 1972 και μπορείτε να δείτε εδώ: AS17-151-23127 σε σύνδεσμο του αεροδιαστημικής υπηρεσίας.

Όπως υποστηρίζεται από το video που ακολουθεί στην συνέχεια, μόλις το επίμαχο σημείο μεγεθυνθεί, αποκαλύπτει ένα μυστηριώδες σημάδι που φαίνεται να είναι μια σκοτεινή τρύπα με μπλε δακτύλιο γύρω από την εξωτερική της περιφέρεια.

Η αφήγηση του clip παρομοιάζει το εύρημα με μια συσκευή ταξιδιού που χρησιμοποιείται στη σειρά επιστημονικής φαντασίας Stargate SG-1, ενώ βέβαια, θυμίζει εκπληκτικά τον τρόπο που σχεδιάζεται καλλιτεχνικά στις μέρες μας μία αστροπύλη, είτε πρόκειται για φανταστικές ταινίες είτε για φανταστικά κόμικ.

Ουσιαστικά, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να είναι μία αστροπύλη στην πραγματικότητα. Τίθεται λοιπόν το εξής ερώτημα: Μπορεί ένα σημάδι σε μία φωτογραφία το οποίο έχει κάποια χαρακτηριστικά που συναντούμε σε χολιγουντιανές ταινίες ή σειρές, να σημαίνει πως αυτό μπορεί να είναι υπαρκτό -και μάλιστα- με το τρόπο που περιγράφεται σε αυτές;

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντούμε περίεργα αντικείμενα τόσο στην Σελήνη, από καινούργιες ή παλαιότερες αποστολές.

Τι μπορεί να συμβαίνει στ’ αλήθεια; Μπορεί να είναι ένας λεκές στην εικόνα, απλά μία είσοδος σε κάποιο σπήλαιο, ή μία Πύλη προς άλλους κόσμους και διαστάσεις;

Δείτε το video και μην ξεχάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας, στην συνέχεια παρακάτω.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Anomaly photographed on the Moon: Did Apollo 17 find a Stargate?

diadrastika.com

AMP code