Υπόγειες Σήραγγες στην Ρωσία ως Πύλες προς Άλλες Διαστάσεις

Υπόγειες Σήραγγες στην Ρωσία ως Πύλες προς Άλλες Διαστάσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στην περιοχή Volgograd, ακριβώς στην κορυφή Medveditskaya υπάρχουν υπόγειες σήραγγες, όπου οι άνθρωποι εξαφανίζονται και περίεργα μυστηριώδη φωτεινά αντικείμενα κάνουν την εμφάνισή τους.

Εμπειρογνώμονες των UFO που έχουν επισκεφτεί την περιοχή, έχουν αναφέρει ότι πολλοί μάρτυρες που έχουν δει περίεργα φαινόμενα περιγράφουν την περιοχή σαν «η καταραμένη γη», ίσως επειδή στους ουρανούς πάνω από αυτά τα ερημωμένα βουνά συχνά πέφτουν παράξενα αντικείμενα και περίεργες σφαίρες φωτός έχουν παρατηρηθεί.

Επιπλέον, έχουν ανακαλυφθεί μια σειρά από υπόγειες στοές, όλες συνδεδεμένες μεταξύ τους μέσω ενός πυκνού δικτύου φαινομενικά τεχνητών σηράγγων, των οποίων η προέλευση είναι ακόμη άγνωστη.

Η κορυφογραμμή της Medveditsa έχει εξερευνηθεί από πολυάριθμους ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων μερικών γεωλόγων και ανεξάρτητων ερευνητών ΑΤΙΑ. Οι επιστήμονες εξηγούν ότι το φαινόμενο των σφαιρών του φωτός μπορεί να οφείλεται στη συσσώρευση σφαιρικών κεραυνών στην περιοχή της κορυφογραμμής της Μεντβέντετσα που περιέχει μεγάλες εναποθέσεις σιδήρου.

Σύμφωνα με τον μηχανικό και φυσικό Alexei Zolotarev, ο σίδηρος είναι δεκτικός στην ηλεκτρική ενέργεια, γι ‘αυτό και συμβαίνουν συχνά φαινόμενα της ατμόσφαιρας σε αυτόν τον τομέα, όπως οι σφαίρες φωτός. Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη εκδοχή των ανωμαλιών στην περιοχή Zhirnovsky.

Οι υπόγειες σήραγγες που βρίσκονται κοντά στην κορυφογραμμή του Medveditskaya έχουν τέλειο γεωμετρικό σχήμα και πολλοί ειδικοί τάσσονται υπέρ της υπόθεσης ότι έχουν έχουν κατασκευαστεί από άνθρωπο, ότι είναι τεχνητές και όχι φυσικές. Ο ακουστικός ήχος των σπηλαίων έδειξε ότι οι σήραγγες οδηγούν βαθιά στο υπέδαφος, όπου και επεκτείνονται.

Πολλοί ντόπιοι πιστεύουν ότι κάτω από τα βουνά είναι κρυμμένες δομές που έχουν χτιστεί από όντα τα οποία έχουν έρθει από τα αστέρια.

Στην τρίτη θέση στην κατάταξη των «καταραμένων θέσεων» είναι η κορυφή 611 που βρίσκεται στο χωριό Dalnogorsk Primorsky Krai.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για περίπου 30 χρόνια, οι ντόπιοι συνεχίζουν να αναφέρουν την πτήση παράξενων φωτεινών αντικειμένων. Έκτοτε, σύμφωνα με ορισμένους αυτόπτες μάρτυρες, τα UFO διαφόρων μεγεθών και σχημάτων άρχισαν να εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά.

Επιπλέον, σε αυτόν τον τομέα ανακαλύφθηκαν συχνά λείψανα που ανήκουν σε μυστηριώδεις ιπτάμενες συσκευές, καθώς και η ασυνήθιστη παρουσία σωματιδίων τετηγμένου άνθρακα.

Αρκετοί από τους ερευνητές που έχουν ασχοληθεί με τα φαινόμενα και έχουν εξερευνήσει την περιοχή και τα μυστηριά της, είναι πεπεισμένοι ότι η σήραγγα μπορεί να περιέχει Πύλες που οδηγούν σε άλλες διαστάσεις, τις οποίες χρησιμοποιούν όντα από αλλού ως εισόδους και εξόδους.

Δείτε και τα σχετικά βιντεάκια:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Russia, underground tunnels in the Volgograd region could hide “Dimensional Portals”

https://youtu.be/qgIFvSx47To

Загадочная аномалия Медведицкий гряды

diadrastika.com