Τρεις Τεράστιες ΚοσμοΣφαίρες Εμφανίστηκαν να Κατευθύνονται προς την Γη (video)

[12/04/2018 - 09:50]

Τρεις Τεράστιες ΚοσμοΣφαίρες Εμφανίστηκαν να Κατευθύνονται προς την Γη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει υποστηριχτεί ότι ο ήλιος είναι μία πύλη στην οποία εισέρχονται και εξέρχονται διαστημόπλοια από και προς άλλους κόσμους. Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που ενισχύουν αυτή την θεωρία.

Τελευταία υποστηρίζεται, επίσης, ότι πλησιάζει ο χρόνος κατά τον οποίο κάποιες εξωγήινες φυλές που ήδη ζουν ή που έρχονται από αλλού, θα εμφανιστούν και θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να αποδεσμευτεί από την θηλιά των επικυρίαρχων.

Ασχέτως με το αν και κατά πόσο πρέπει να δώσουμε βάση σε αυτές τις θεωρίες, να αναλύσουμε, να υπεραναλύσουμε, να υπερθεματίσουμε κλπ – κάτι που είναι εντελώς προσωπικό για τον καθένα από εμάς – ας δούμε κάτι που εμφανίζεται κοντά στον Ήλιο.

Σύμφωνα με το video που ακολουθεί, εμφανίζονται από το πουθενά τρεις τεράστιες σφαίρες, σε μέγεθος πλανήτη, κάτω από τον Ήλιο.

Μέσα από την συγκεκριμένη καταγραφή, δεν είναι σαφές αν πράγματι πρόκειται για συμπαγή στερεά αντικείμενα, ή αν βγήκαν μέσα από τον Ήλιο, ή αν πρόκειται για κάτι άλλο.

Ο ισχυρισμός που επικρατεί σε γενικές γραμμές είναι ότι πρόκειται για κοσμοσφαίρες που πλησιάζουν την Γη. Μάλιστα, αρκετοί θυμήθηκαν την περίπτωση γιγαντιαίας Γαλάζιας Σφαίρας που εθεάθη πάνω από το Merrimack στο New Hampshire στις ΗΠΑ, όπως ειπώθηκε, αρκετά παλιότερα.

Όμως, πέρα από αυτές τις τρεις σφαίρες, αρκετά αντικείμενα εμφανίστηκαν το ίδιο χρονικό διάστημα στον Ήλιο.

Δείτε τα βιντεάκια που ακολουθούν και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω:

3 Huge SPHERES – UFOs are fixed near the Sun – April 2018 (НЛО возле Солнца)

Several huge UFOs close to our Sun – April 10, 2018 (НЛО возле Солнца)

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ