Τρομακτικά Μουγκρητά Ακούγονται στον Ουρανό της Χαβάης. Στοιχειώνουν Μυαλό και Σώμα (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τρομακτικά Μουγκρητά Ακούγονται στον Ουρανό της Χαβάης.
Στοιχειώνουν Μυαλό και Σώμα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται. Δεν είναι η πρώτη φορά που ήδη από το 2012, ίσως και λίγο νωρίτερα έχουν κάνει την ακουστική εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ακόμα και στην Ελλάδα.

Τα «Μουγκρητά» ή ο «Ρόγχος της Γης», ο «Θρήνος του Ουρανού», ή οι «Τρομπέτες της Αποκάλυψης» όπως είναι ευρύτερα γνωστός, είναι ο ανατριχιαστικός εκείνος ήχος, που μοιάζει με γοερό άναρθρο κλάμα κάποιου θηριώδους ζώου. Είναι εξαιρετικά ανατριχιαστικός και σίγουρα μπορεί να προκαλέσει έναν πανικό, ειδικότερα αν κάποιος που τον ακούει είναι μόνος του.

Η επιστημονική έρευνα επισημαίνει τα «Μουγκρητά» ως φυσικά αίτια που μπορεί να προέρχονται από παλιρροϊκά κύματα, οι από εκρήξεις μεθανίου, οι από υπόγειους σεισμούς ή οι από μετατόπιση αμμόλοφων. Όμως, καμία από αυτές τις εξηγήσεις, ανάμεσα σε πάρα πολλές άλλες, για αυτά τα ακουστικά φαινόμενα δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματική ερμηνεία. Ακούγονται περισσότερο σαν ανοησίες και παραπλανητικές.

Διαβάστε επίσης: Τι ΠΡΟΚΑΛΕΙ τους ΑΠΟΚΟΣΜΟΥΣ ΗΧΟΥΣ της ΓΗΣ

Κανείς επιστήμονας, ερευνητής ή κάποιος ειδικός, δεν έχει μπορέσει να δώσει μία κάποια εξήγηση για το τι μπορεί να είναι και από που προέρχεται αυτός ο απόκοσμος ήχος που στοιχειώνει το μυαλό και το σώμα.

Ίσως, η πιο αξιόπιστη παρατήρηση να είναι του επιστήμονα του USGS, David Hill, ο οποίος λέει ότι αν και είναι πιθανό αυτοί οι «παράξενοι ήχοι της Αποκάλυψης»  φαινομενικά προέρχονται από τον ουρανό, αλλά ουσιαστικά έχουν μια γήινη προέλευση. Όμως, τίποτα πιο συγκεκριμένο και πιο σίγουρο.

Πολλοί συνδέουν τα μουγκρητά με θρύλους και λαϊκές παραδόσεις, με την έλευση του Σωτήρα, των εξωγήινων και πολλά, άλλα.

Φαίνεται, όμως, ότι οι ήχοι αυτοί ακούγονταν και στα πολύ αρχαία χρόνια, οπότε μία ερμηνεία δίνει ο Πλούταρχος και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης και τους συνδέουν με την αλλαγή του ανθρώπινου γένους.

Διαβάστε επίσης:
Πως Ερμηνεύει ο Πλούταρχος τα ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ που ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αυτή τη φορά οι περίεργοι ήχοι έχουν καταγραφεί στον ουρανό της Χαβάης στις 3 Απριλίου 2018.

Ποιά είναι η γνώμη σας; Αφήστε την στα σχόλια παρακάτω,

αφού δείτε πρώτα το video:

Signs of End Times | Strange trumpet sounds in the skies of Hawaii

https://youtu.be/iEgf7Kvo8rA

diadrastika.com

loading...