UFO με Φωτεινή Δέσμη Αφήνει Σημάδι Επικοινωνίας πάνω από την Στοκχόλμη (video)

[04/04/2018 - 10:13]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
UFO με Φωτεινή Δέσμη Αφήνει Σημάδι Επικοινωνίας πάνω από την Στοκχόλμη

Ένα πολύ παράξενο και πολύ ιδιαίτερο φαινόμενο καταγράφηκε στην Σουηδία από την Soheila Nickros καθώς κοιτούσε έξω τον ουρανό κατά τις

3 τα ξημερώματα, στις 31 Μαρτίου 2018.

Ο νυχτερινός ουρανός στην Στοκχόλμη φαινόταν κάπως περίεργος και φωτεινός με αυτό το αλλόκοτο θολό πορτοκαλί χρώμα. Ένας χρωματισμός και μία φωτεινότητα που παρατηρείται όλο και περισσότερο σε πολλά και διαφορετικά σημεία του πλανήτη μας – κυρίως στις ΗΠΑ – σύμφωνα με διάφορες αναφορές απλών και καθημερινών ανθρώπων.

Αλλά το ακόμα πιο περίεργο ήταν ένα αντικείμενο που αιωρούνταν ψηλότερα από όλα τα κτίρια της περιοχής, με μια δέσμη φωτός που κατέβαινε από αυτό και φαινόταν να ακουμπάει στο έδαφος ή κάποιο σπίτι.

Δυστυχώς, άλλα σπίτια και δέντρα έκρυβαν το υπόλοιπο σημείο, όπου ίσως και να κρυβόταν κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Η Soheila ήδη έκπληκτη από το παράξενο χρωματισμένο ουρανό αλλά και την περίεργη θέαση, αναρωτιέται αν το αντικείμενο είναι ένα UFO ή όχι.

Όπως το βλέπουμε κι εμείς, εκεί που πηγαίνει το μυαλό μας, σίγουρα σχετίζεται με ανάλογες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπου ένας ιπτάμενος δίσκος από ψηλά στον αέρα ή από τον ουρανό, αφήνει μία δέσμη φωτός να αγγίξει το έδαφος. Μέσα σε αυτήν, που συνήθως θυμίζει χωνί ή σωλήνα, μπαίνει ή βγαίνει κάποιος, είτε εξωγήινος είτε άνθρωπος. Χρησιμοποιείται δηλαδή σαν ανελκυστήρας.

Όμως, αυτά συμβαίνουν στις ταινίες και τα μυθιστορήματα. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν και στην πραγματικότητα; Μήπως, τελικά, υπάρχουν οι εξωγήινοι οι οποίοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας;

Οι σκεπτικιστές, φυσικά, από την πλευρά τους, αμφισβητούν αυτή την θέαση ως κάτι το εξωγήινο και προτείνουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα απλά ένας φωτισμός, από λάμπες των δρόμων ή πολύ απλούστερα μια αντανάκλαση της κάμερας;

Ωστόσο, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να διακρίνει ομοιότητες της συγκεκριμένης δέσμης με λάμπες φωτισμού της πόλης κατά την νύχτα -και, μάλιστα, από τέτοιο ύψος. Ούτε φαίνεται να πρόκειται για αντανάκλαση καθώς με την κίνηση της κάμερας, η αντανάκλαση θα έπρεπε να την ακολουθεί, ενώ η δέσμη παραμένει σταθερή και ακίνητη.

Προτείνεται, λοιπόν, από τους σκεπτικιστές ότι μπορεί να είναι κάποιος τύπος φωτοβολίδας ή πυροτεχνήματος.

Προς το παρόν, δεν έχουμε εντοπίσει άλλες αναφορές για το ίδιο περιστατικό που να το επαληθεύει.

Είναι πραγματικά πολύ παράξενο και δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα. Όμως, οι λάτρεις των ΑΤΙΑ είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για έναν ιπτάμενο δίσκο, ο σκοπός των επιβατών του οποίου δεν είναι να απαγάγει ή να βλάψει ανθρώπους, αλλά να δείξει ότι «αυτοί» είναι εκεί και θέλουν να το μάθουμε κι εμείς οι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι.

Εξάλλου, παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει μία πληροφορία πως αν οι κυβερνήσεις δεν αποκαλύψουν σύντομα την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών στον πλανήτη μας, θα το κάνουν οι ίδιοι. Ίσως, γι’ αυτό να αποχαρακτηρίζονται τακτικά σχετικά έγγραφα από διάφορες μυστικές υπηρεσίες. Όμως, οι μεγάλες κυβερνήσεις, ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει τίποτα, επίσημα.

Δείτε το σχετικό video και περιγράψτε μας την γνώμη σας, στα σχόλια, παρακάτω:

UFO over Stockholm

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ