Τι Κρύβεται στην Αλλαγή Έδρας της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

[15/05/2018 - 19:28]

Τι Κρύβεται
στην Αλλαγή Έδρας της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους…

Ο Νετανιάχου μπορεί να παρουσιάζεται τώρα νικητής επειδή οι ΗΠΑ μετακίνησαν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, η μετακίνηση όμως της πρεσβείας αποτελεί μέρος κοινού σχεδίου Πούτιν – Τραμπ, για την

δημιουργία και την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους, του οποίου επίσης πρωτεύουσα θα είναι η Ιερουσαλήμ.

Ο Νετανιάχου αντελήφθη πως τα σχέδια του «εκλεκτού» λαού για παγκόσμια επικράτηση θα παραμείνουν απλά σχέδια και πασχίζει με κάθε τρόπο να βρει νέους συμμάχους. Για τον σκοπό αυτό ζήτησε επανειλημμένα την βοήθεια της Ρωσίας για να επιβιώσει, αφού ο πόλεμος στην Συρία θεωρείται πλέον ότι έληξε με νίκη του Άσσαντ και βλέπει τους προαιώνιους εχθρούς του Ισραήλ να το κυκλώνουν από παντού. Οι συνεχείς επισκέψεις του Κίσσιγκερ και του Νετανιάχου στην Μόσχα αποσκοπούν στο να αποσπάσουν την διαβεβαίωση του πραγματικού πλανητάρχη Πούτιν πως δεν θα επιτρέψει εχθρικές κινήσεις κατά του Ισραήλ.

Ο Πούτιν κατέστησε σαφές στον Νετανιάχου πως μόνο με την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους από το Ισραήλ και την επιστροφή των υψωμάτων Γκολάν στη Συρία η Ρωσία θα προστατέψει την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ. Η πραγματοποίηση του σχεδίου αυτού θα καταστεί πολύ εύκολη με την απομάκρυνση του Νετανιάχου από την εξουσία, μιας και ο κλοιός σφίγγει γύρω του από την δικαιοσύνη της χώρας του αλλά και από το Διεθνές Δικαστήριο Ποινικών Εγκλημάτων..

Το κοινό σχέδιο Πούτιν – Τραμπ προβλέπει την δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους στο οποίο θα συνδέεται η Δυτική Όχθη με υπερυψωμένη γέφυρα με την Λωρίδα της Γάζας..

Nicos Kastanias

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ