Οι Ανουνάκι Επέστρεψαν και Κάνουν τον Γύρω του Ήλιου μας (video)

[13/05/2018 - 11:26]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι Ανουνάκι Επέστρεψαν και Κάνουν τον Γύρω του Ήλιου μας

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Γη δέχεται πληθώρα επισκέψεων από ξένους πολιτισμούς. Οι ισχυρισμοί αυτοί έρχονται είτε από ισχυρά νοητικούς ανθρώπους που είναι σε επαφή με άλλες οντότητες, είτε από διαπιστώσεις που καταγράφονται καθημερινά στους ουρανούς ανά τον κόσμο.

Επίσης, τέτοιου είδους εύλογα συμπεράσματα, προέρχονται και μέσα από φωτογραφίες της NASA όπως τα SOHO STEREO, LASCO C2, LASCO C3 που κατέγραψαν δύο εκπληκτικές λήψεις ενός αντικειμένου στις 11/5/2018.

Σύμφωνα με την περιγραφή του video που ακολουθεί στην συνέχεια, το λευκό αντικείμενο με το αεροδυναμικό σχήμα ενός πτηνού με ανοιχτά φτερά, δεν μπορεί να είναι κάποιο σφάλμα της εικόνας, ή των pixels. Είναι τόσο άψογα συμμετρικό και αεροδυναμκό που αποκλείεται να είναι τυχαίο.

Παλαιότερα είχε εμφανιστεί ξανά στον στο Ήλιο ένα παρόμοιο αντικείμενο που το είχαν ονομάσει «Διαστημικό Άγγελο». Αυτό είχε συμβεί ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2015 και επίσης άλλες τουλάχιστον δύο φορές.

Ωστόσο, όπως πολύ εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε, ετούτη την φορά το αντικείμενο στον ήλιο, είναι διαφορετικό με τον λεγόμενο «Διαστημικό Άγγελο» και σίγουρα έχει ομοιότητες με αυτό, των Ανουνάκι:

Οι Ανουνάκι Επέστρεψαν και Κάνουν τον Γύρω του Ήλιου μας (video)

Έτσι, λοιπόν, υπάρχει ένας ακόμα ισχυρισμός: ότι οι Ανουνάκι επέστρεψαν, ή ότι προμηνύει την επιστροφή τους!

Μπορεί αυτός ο ισχυρισμός να χωράει αρκετές αμφιβολίες, ωστόσο εκείνο που διαπιστώνεται, είναι πως αυτό το αντικείμενο βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο, όπως δείχνουν τα στιγμιότυπα που αποτυπώθηκαν.

Δείτε το video και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω:

Giant UFO «Angel» – Annunaki spacecraft in our solar system – May 11, 2018

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ