Για Πρώτη Φορά, οι Αποκαλύψεις Μιας Ζωής για την Εξωγήινη Παρουσία στην Γη της Linda Moulton Howe

Για Πρώτη Φορά, οι Αποκαλύψεις Μιας Ζωής για την Εξωγήινη Παρουσία στην Γη
της Linda Moulton Howe

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το 1983, μια ανώνυμη πηγή έρχεται σε επαφή με την Linda Moulton Howe για να της αποκαλύψει τις οργανώσεις στρατιωτικών υπηρεσιών και πληροφοριών, οι οποίες γνώριζαν για την εξωγήινη παρουσία στη Γη.

Από τότε, η Linda έχει ψάξει και έχει καταφέρει να αποκτήσει στα χέρια της επιπλέον αποκαλυπτικά έγγραφα. Πάρα πολλά από αυτά έχουν διαρρεύσει από κυβερνητικές οργανώσεις. Σχεδόν όλα αποκαλύπτουν ότι οι προηγούμενοι πρόεδροι γνώριζαν για τα UFO και τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις με τους εξωγήινους επισκέπτες.

Η διάσημη ερευνήτρια και δημοσιογράφος Linda Moulton Howe έχει περάσει μια ζωή παίρνοντας συνεντεύξεις από διάφορους πληροφοριοδότες και αξιόπιστες πηγές κατευθείαν από την καρδιά των δραστηριοτήτων, καθώς και από όλους αυτούς που είδαν, άκουσαν και κατήγγειλαν.

Όλα αυτά έχουν σαν σκοπό να μπορέσει ξεδιαλύνει τα μυστήρια πίσω από τα ανεξήγητα και τα παραφυσικά γεγονότα και όχι μόνο. Μία προσπάθεια που δεν είναι καθόλου εύκολη.

Έρχεται, λοιπόν, η ώρα που ύστερα από μία προσεκτική ταξινόμηση, η βραβευμένη με ΕΜΜΥ δημοσιογράφος φέρνει στο φως, όπως υποστηρίζει, έγγραφα και πληροφορίες που δεν έχει δει και δεν έχει γνωρίσει κανείς μέχρι τώρα, σχετικά με την εξωγήινη παρουσία στη γη.

Μέσα από το Truth Hunter του Gaia.com, το κανάλι thirdphaseofmoon του YouTube, μας προσφέρει το παρακάτω βίντεο με την εκπληκτική έρευνα της Linda Moulton Howe, με την ελπίδα ότι θα προλάβετε όλοι να το δείτε πριν το κατεβάσουν.

You Might Wanna Watch This Before They DELETE This Video! (2018-2019)

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://youtu.be/weprpauAUig

diadrastika.com

loading...