Τι Είναι Αυτό που Πετάει στον Άρη;

Τι Είναι Αυτό που Πετάει στον Άρη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Άρης είναι ένας από τους κοντινούς στην Γη πλανήτες, όπου παρουσιάζονται τα περισσότερα μυστήρια. Σε πολλά θέματα από τις εικόνες που στέλνονται στα γραφεία και τα εργαστήρια της NASA προς ανάλυση, έχουν βρεθεί ανωμαλίες και θεάσεις που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε έναν έρημο και ακατοίκητο, χωρίς ζωή, πλανήτη.

Επ’ αυτού έχουν αναπτυχθεί πολλές θεωρίες για το αν υπήρχαν κάποτε ή αν εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα, νοήμονα όντα που έχτισαν έναν πολιτισμό. Αρκετοί, μάλιστα, υποστηρίζουν πως βρίσκονται εκεί γήινοι στρατιώτες, αμερικανοί πεζοναύτες.

Συνήθως, στις φωτογραφίες που στέλνονται, εντοπίζονται δομές και αντικείμενα που θυμίζουν κάτι από την Γη. Έτσι, πολλοί υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι παρειδωλίες, δηλαδή το να νομίζουμε ότι βλέπουμε γνωστά αντικείμενα εκεί που δεν υπάρχουν.

Ωστόσο, τι μπορούμε να υποθέσουμε για ένα αντικείμενο που δεν βρίσκεται στο έδαφος, σε κάποιον βράχο, αλλά στον αέρα; Τι είναι αυτό που βρίσκεται στον αέρα; Ένα UFO, ένα πουλί, ένα έντομο; Τι άλλο;

Κάποιοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσε να είναι μια σειρά από πετραδάκια που εκτινάχθηκαν από το Curiosity Rover καθώς κινούνταν.

Κάποιοι, όμως, υποστηρίζουν, ότι υπάρχει μία συμμετρία. Μπορεί να είναι και αυτό μία σύμπτωση; Επιπλέον, τα πετραδάκια θα διασκορπίζονταν στον αέρα και δεν θα συνέχιζαν μία διαδρομή, όπως φαίνεται σε ένα άλλο καρέ, ενωμένα μαζί. Κάτι συμβαίνει εδώ.

Άραγε, μήπως τώρα γίνεται κατανοητό, γιατί στέλνονται στη γη, μόνο στατικές εικόνες και όχι βιντεάκια από τις λήψεις που κάνει εκεί το ρομποτικό όχημα; Αν υπήρχε μία κίνηση, θα μπορούσαμε να καταλάβουμε πολλά. Περίεργο δεν είναι; Ή μήπως ύποπτο;

Τις αυθεντικές φωτογραφίες από το video που ακολουθεί και λήφθηκαν στις 20/01/2018, μπορείτε να δείτε εδώ:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

https://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=FLB_569730479EDR_F0672478FHAZ00206M_&s=1940

https://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?s=1940&camera=FHAZ_

Δείτε και το σχετικό video:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

UFO Seen on Mars – Bird, Insect or Drone ? ArtAlienTV

diadrastika.com