Επιβάτες μίας Πτήσης Έπαθαν την Πλάκα τους Με ΑΥΤΟ που Αντίκρισαν στον Σκοτεινό Ουρανό

Επιβάτες μίας Πτήσης Έπαθαν την Πλάκα τους Με ΑΥΤΟ που Αντίκρισαν στον Σκοτεινό Ουρανό

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία πολύ παράξενη και αλλόκοτη εμπειρία είχαν οι επιβάτες μίας πτήσης που ευτυχώς την κατέγραψαν. Εκεί που πετάνε, κάτι τραβάει την προσοχή τους, πέρα από τα παράθυρο. Κάτι υπάρχει στο βάθος του σκοτεινού ουρανού. Κάτι πορφυρό, κάτι που μοιάζει με κουλουριασμένο φίδι. Κάτι σαν σπείρα. Κάτι, όμως, που πάλλεται, σαν να ανασαίνει.

Αν και το συμβάν ήδη έμοιαζε τρομακτικό, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν οι επιβάτες ήταν μήπως επρόκειτο για τα φώτα του αεροπλάνου που αναβόσβηναν. Δηλαδή ο ρυθμός που αναβόσβηναν τα κόκκινα φώτα, αντανακλούσαν σε κάποιο σύννεφο – τι άλλο να ήταν- και έδιναν την οπτική αίσθηση ότι ο παλμός που είχε, στην ουσία οφειλόταν στον ρυθμό των φώτων.

Όμως, αυτό που σκέφτηκαν δεν είχε εφαρμογή πρακτικά. Ο ρυθμός που αναβόσβηναν τα φώτα δεν ταίριαζαν με τον ρυθμό που το “πράγμα” παλλόταν.

Μόλις το συνειδητοποίησαν, το θέαμα μετατράπηκε στο μυαλό τους σε ακόμα πιο τρομακτικό. Τι μπορεί να ήταν;

Τις προάλλες είχαμε αναφερθεί σε περίεργα ηλεκτρικά φαινόμενα που συμβαίνουν πάνω από καταιγίδες. Κάποια από αυτά ονομάζονται «Sprites» και κάποια άλλα «Blue Jets». Όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, η όλη θέαση δεν φαίνεται να σχετίζεται και τόσο με αυτά.

Το περιστατικό συνέβη στις  29 Απριλίου του 2018.

Στην συνέχεια του video που ακολουθεί, αφού δείχνει αυτό που μόλις περιγράψαμε και κατέγραψαν οι επιβάτες, μας δείχνει ένα διαφορετικό περιστατικό στο Πίτσμπουργκ. Γύρω στις 8μμ, ο μάρτυρας παρατηρούσε το όμορφο ηλιοβασίλεμα μέσα από το λεωφορείο όπου βρισκόταν. Όμως, παρατήρησε κάτι που κατά την γνώμη του ήταν πολύ παράξενο. Δύο ήλιοι βρίσκονταν στον ορίζοντα. Όπως, υποστηρίζει, ο δεύτερος Ήλιος δεν ήταν αντανάκλαση στα τζάμια του λεωφορείου. Τότε ξεκίνησε να το καταγράφει.

Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά τα δύο συμβάντα;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αφού δείτε το βίντεο αφήστε το σχόλιό σας στην συνέχεια παρακάτω.

There’s Something Hidden In Our Skies…Airline Passengers Can’t Believe It! 2018

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com