Ετοιμάζεται Κίνημα Αντίστασης με το Δίκτυο της Agartha

Ετοιμάζεται Κίνημα Αντίστασης με το Δίκτυο της Agartha

Αν γίνετε δεκτοί στο υπόγειο Κίνημα της Αντίστασης, δεν θα έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε στην επιφάνεια, ή να έρθετε σε επαφή με οποιονδήποτε, ή να χρησιμοποιείτε το επιφανειακό δίκτυο του internet ή κινητό τηλέφωνο.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ AGARTHA

Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν τα πιο αφυπνισμένα άτομα του πληθυσμού της επιφάνειας του πλανήτη για να έλθουν σε φυσική επαφή με τις θετικές υπόγειες και εξωγήινες δυνάμεις, αν και κάποια από τα άτομα αυτά ενδέχεται να μην έχουν τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν την επιφάνεια του πλανήτη και να γίνουν αποδεκτά στο υπόγειο Κίνημα Αντίστασης ή σε άλλες θετικές ομάδες της Agartha.

Το πρόσφατο προφητικό όνειρο της Teresa Yanaros είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα αυτής της αλληλουχίας αφύπνισης και απαιτεί λεπτομερή ανάλυση.

Το όνειρο έλαβε χώρα σε μια υπνωτική κατάσταση, στη λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κατάσταση της αφύπνισης και στον ύπνο που είναι μια πύλη μεταξύ φυσικών και ανώτερων διαστάσεων: (βλέπε σχετικά: https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia)

Το όνειρο προκλήθηκε για να δοθεί μήνυμα στον πληθυσμό της επιφάνειας, να αρχίσει να προετοιμάζεται για την επαφή με το δίκτυο της Agartha και στην πραγματικότητα αποκαλύπτει ένα μεγάλο μέρος των πρωτοκόλλων εισόδου.

Αν είστε ενήμεροι με αυτό το θέμα, μπορεί να κληθείτε να προσχωρήσετε στην Αντίσταση ή σε κάποια άλλη θετική παράταξη της Agartha πριν από την Εκδήλωση.

Μπορώ να σας δώσω ακριβή περιγραφή και καθοδήγηση τον τρόπο λειτουργίας των πρωτοκόλλων εισόδου στους κόλπους της Αντίστασης. Δεν μπορώ όμως να σας δώσω ακριβή περιγραφή για τα πρωτόκολλα εισόδου σε άλλες θετικές ομάδες της Agartha, παρόλο που είναι σχεδόν τα ίδια από γενική άποψη.

Εάν είστε επιλεγμένοι για να εισέλθετε στους κόλπους της Αντίστασης πριν την Εκδήλωση, τα πρωτόκολλα εισαγωγής λειτουργούν ως εξής:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

1. Ένας αντιπρόσωπος της Αντίστασης, θα επικοινωνήσει μαζί σας, πολύ κοντά στον τόπο όπου ζείτε. Θα είναι ντυμένος/νη με απλά πολιτικά ρούχα και θα εκπέμπει δυνατή θετική ενέργεια. Θα σας ρωτήσει αν είστε πρόθυμοι να προσχωρήσετε στην Αντίσταση και θα σας καταστήσει σαφές ότι μετά την είσοδό σας στις δυνάμεις της Αντίστασης, ΔΕΝ θα είστε σε θέση να έχετε οποιαδήποτε φυσική επαφή με τον πληθυσμό της επιφάνειας.

2. Αν αποδεχτείτε, θα σας δοθεί χρόνος μεταξύ 5 και 15 λεπτών για να συλλέξετε τα προσωπικά σας αντικείμενα που θα μεταφέρετε μαζί σας. Θα σας ζητηθεί να φέρετε μόνον αντικείμενα προσωπικής ή συναισθηματικής αξίας (γαμήλια δαχτυλίδια, φωτογραφίες αγαπημένων κλπ) γιατί όλα τα άλλα αντικείμενα (ρούχα, τρόφιμα, χρυσαφικά, μετρητά, έγγραφα, ταυτότητες κλπ) θα μπορούν να αναπαραχθούν με αναπαραγωγείς. Θα σας δοθεί μια μικρή τσάντα και όλα τα αντικείμενα σας θα πρέπει να χωρούν σε αυτή την τσάντα. Οι απαιτήσεις μεγέθους και βάρους θα είναι παρόμοιες με τις απαιτήσεις που έχουν οι αστροναύτες για τα προσωπικά τους αντικείμενα σε ένα διαστημικό λεωφορείο.

3. Ο εκπρόσωπος της Αντίστασης θα σας συνοδεύσει στο υπόγειο σημείο εισόδου. Αυτό συνήθως είναι μια πόρτα υπηρεσίας στο κελάρι ή στο υπόγειο ενός εμπορικού κτιρίου κοντά στο σπίτι σας. Εκεί θα κατεβείτε μια σειρά από σκάλες που θα σας οδηγήσουν 30 μέτρα κάτω από το έδαφος, στο ανώτατο σημείο εισόδου στο πρώτο επίπεδο της υπόγειας βάσης της Αντίστασης. Οι σκάλες φαίνονται όπως στην φωτογραφία άμα ανοίξετε το άρθρο..

4. Όταν φτάσετε στο πρώτο επίπεδο, θα πλησιάσετε μια πόρτα υψηλής τεχνολογίας που θα σας οδηγήσει σε μια δομή που θα μοιάζει κάπως σαν δωμάτιο ντους.

Σε αυτό το σημείο ο πράκτορας θα σας ρωτήσει για τελευταία φορά αν είστε πρόθυμοι να ενταχθείτε στους κόλπους της Αντίστασης. Εάν αρνηθείτε, θα επιστρέψετε στην επιφάνεια και ποτέ ξανά δεν θα έχετε επικοινωνία μαζί του πριν από την Εκδήλωση. Αν δεχτείτε, ο πράκτορας θα σας αφήσει να μπείτε μόνοι σας μέσα από την πόρτα υψηλής τεχνολογίας. Εκεί θα σας ζητηθεί να αφαιρέσετε όλα τα ρούχα σας και να αφήσετε την τσάντα με τα προσωπικά σας αντικείμενα σε ένα ειδικό δίσκο. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισέλθετε στο “δωμάτιο ντους”, όπου θα απολυμανθείτε από όλες τις νανοτεχνολογίες και από τους περισσότερους ιούς και τα βακτήρια.

5. Θα βγείτε από την άλλη πλευρά του “δωματίου ντους” αναζωογονημένοι και απολυμασμένοι. Σε αυτό το σημείο θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, με εκρήξεις εσωτερικής χαράς και θα νοιώθετε ζωντανοί και γεμάτοι ενέργεια.

Ένα νέο σετ ενδυμασίας θα σας περιμένει στο δίσκο με τα αρχικά σας ρούχα να αποσυντίθεται και τα προσωπικά σας αντικείμενα να σας περιμένουν στην τσάντα, τα οποία θα έχουν απολυμανθεί και θα είναι απαλλαγμένα από nanites.

6. Στην επόμενη αίθουσα που θα μπείττε, ένας γιατρός θα σας υποβάλει σε ιατρικό έλεγχο. Ο έλεγχος θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά και θα είναι εντελώς μη επεμβατικός και ανώδυνος. Εάν πάσχετε από κάποια σοβαρή ασθένεια, αυτό θα διορθωθεί μέσα σε 10 έως 20 λεπτά μέσα σε ειδικό κβαντικό θάλαμο και εντελώς ανώδυνα. Αφού ολοκληρωθούν οι ιατρικές διαδικασίες, θα σας δοθεί να ένα ειδικό ποτό που θα ενεργοποιήσει μια διαδικασία αποτοξίνωσης σας.

7. Ακολούθως θα σας δοθεί το δικό σας δωμάτιο για να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε και να περάσετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης, η οποία μερικές φορές είναι αρκετά έντονη και δυσάρεστη. Η διαδικασία αυτή συνήθως διαρκεί 1-3 ημέρες και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τις περισσότερες φυσικές, ενεργητικές και συναισθηματικές ακαθαρσίες που έχετε συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια της ζωής σας στην επιφάνεια του πλανήτη. Μπορεί να νοιώσετε πονοκέφαλους, κόπωση, ελαφρά ναυτία, απώλεια όρεξης και να αισθάνεστε την ανάγκη για παρατεταμένο ύπνο.

8. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αποτοξίνωσης, θα είστε σε θέση να μετακινηθείτε ελεύθερα σε μερικές από τις εξόχως απόκεντρες περιοχές της Αντίστασης.

Σιγά σιγά θα ενσωματωθείτε στην νέα κοινωνία που θα ζείτε και θα βρείτε τη θέση σας μέσα στην ψυχή της οικογένειας της Αντίστασης. (βλέπε 2012portal και sigacagri2015)

9. Αφού γίνετε δεκτοί στο Κίνημα της Αντίστασης, δεν θα είστε σε θέση να επιστρέψετε στην επιφάνεια, ή να έρθετε σε επαφή με τον πληθυσμό της επιφάνειας ή ακόμα και να χρησιμοποιείτε το επιφανειακό δίκτυο του internet ή κινητό τηλέφωνο, εκτός από εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις που θα σχετίζονται άμεσα με την αποστολή σας. Μόνο μετά την Εκδήλωση θα έχετε τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Νίκη του Φωτός!

Προσοχή: Το κείμενο είναι καθαρά ενημερωτικό και όχι προτρεπτικό. Υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστούν άτομα που θα παρουσιαστούν όπως περιγράφεται, είτε για πλάκα είτε γιατί έχουν σκοπό να βλάψουν εσάς και την  οικογένειά σας.

Αναρτήθηκε από τον Cobra χθες, 9 Μαΐου 2018
Πηγή: 2012portal μέσω Nicos Kastanias