Η ΓΗ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΗΝ

Η ΓΗ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΗΝ “ΑΡΓΥΡΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ”
ΚΑΙ
ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ

Εντός τριών μηνών από σήμερα απελευθερώνονται νέες τεχνολογίες..

Ολόκληρο το ηλιακό σύστημα εισέρχεται από αύριο (22 Μαΐου 2015) σε νέα φωτονική ζώνη, με αποκορύφωμα την 22α Νοεμβρίου 2018 όπου θα διαπεράσει την “Χρυσή Αστρική Πύλη” και θα εισέλθει σε πεδίο με ακόμα πιο αυξημένες φωτονικές ενέργειες, που θα σηματοδοτήσουν τις προγραμματισμένες αλλαγές στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, αλλά και στο λεγόμενο ascension of the humanity. Η ολική μετάβαση θα έχει πραγματοποιηθεί χωρίς καμιά αναβολή, μέχρι το έτος 2024.

Οι Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις έχουν δώσει μυστικές τεχνολογίες σε διάφορες εταιρείες για να τις κατασκευάσουν, οι οποίες και θα κάνουν την εμφάνιση τους στους επόμενους τρεις μήνες.

Σχεδόν όλες οι αρνητικές οντότητες στον πλανήτη έχουν εξοντωθεί, ενώ δόθηκε άδεια σε πολλές εξωγήινες οντότητες να παραμείνουν και να παρακολουθήσουν σαν ουδέτεροι παρατηρητές την μετάβαση της ανθρωπότητας προς το φως.

Παράλληλα το υφιστάμενο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα δεχτεί ένα ισχυρό κτύπημα, καθώς με την βοήθεια των Φωτεινών Δυνάμεων δημιουργείται ένα νέο διαδίκτυο με την τεχνολογία Blockchain, στο οποίο ο καθένας θα συναλλάσεται ελεύθερα παρακάπτοντας το τραπεζικό σύστημα.

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν με την βοήθεια του Ανωτάτου Συμβουλίου των 12 Σοφών της Ανδρομέδας, που εδρεύει στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη και παρακολουθεί την πορεία της ανθρωπότητας..

White Hats Insider
Nicos Kastanias

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.