Καταγράφηκε Άγγελος Εξ Ουρανού με την Ρομφαία στα Χέρια (video)

[15/05/2018 - 08:22]

Καταγράφηκε Άγγελος Εξ Ουρανού με την Ρομφαία στα Χέρια

Μια μικρή κοινότητα στο βόρειο Μίτσιγκαν πιστεύει ότι έχει αγγιχτεί από έναν άγγελο,όταν μια κάμερα με αισθητήρα κίνησης κατέγραψε ένα μυστηριώδες αντικείμενο,που προφανώς ακτινοβολεί πάνω από ένα σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με την τοπική εκκλησία στην Ανατολική Ιορδανία και τον άνθρωπο του οποίου η κάμερα ανίχνευσε την παρουσία, η εικόνα δείχνει σαφώς ένα κεφάλι και φτερά. Αλλά αυτό που πραγματικά έχει καταγράψει η φωτογραφική μηχανή είναι ακόμα ένα μυστήριο!

» Είπα,» Αυτός είναι ένας άγγελος! «εξηγεί ο Glen Thorman.Ο Θορμάν έρχεται γρήγορα σε επαφή με τη σύζυγό του και τον πάστορα για να μοιραστεί νέα σχετικά με το εύρημα. Η Εκκλησία των Ιορδανών Ποταμών δημοσίευσε τις φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook, λέγοντας ότι οι φωτογραφίες δεν είχαν αλλοιωθεί και πυροδότησαν μια συζήτηση για το τι είχε πραγματικά καταγράψει η φωτογραφική μηχανή.

Καταγράφηκε Άγγελος Εξ Ουρανού με την Ρομφαία στα Χέρια (video)

Ήταν πραγματικά ξεκάθαρο για μένα το λεπτό που κοίταξα τη φωτογραφία «, δήλωσε ο Pastor Deneille Moes της Εκκλησίας Jordan Rivers. » Είμαι απλά φρικιασμένος λίγο. Αναφώνησα «Whoa! Αυτός είναι ένας άγγελος! » Και το έγραψα πίσω, «Αυτός είναι ένας άγγελος». Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι είδαμε κάτι υπερφυσικό. »

Πολλοί ντόπιοι παραμένουν πεπεισμένοι ότι έλαβαν ένα σημάδι από τον ουρανό.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Photo of Winged Creature Prompts ‘Angel’ Sighting Debate Online

The Security camera caught a Angel figure holding the Sword in his Hand,May 9 East Jordan Michigan

strangesounds.org μέσω corfiatiko

Διαβάστε τη συνέχεια

loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ