Μήνυμα των Πλειάδειων προς την Ανθρωπότητα

Μήνυμα των Πλειάδειων προς την Ανθρωπότητα

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους..

από Nicos Kastanias

Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ!

– Η ανθρωπότητα περνά σήμερα τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία της. Ο κίνδυνος έκρηξης πολέμου στη Μ. Ανατολή με υπεύθυνους τους ελεγχόμενους από την Cabal Ισραηλινούς και Σαουδάραβες είναι τόσο μεγάλος, που ανάγκασε τους Πλειάδιους να κατεβάζουν τα σκάφη τους χαμηλά για να έχουν καλύτερη επιτήρηση της περιοχής..

– Ένας από τους λόγους που οι Πλειάδιοι θέλουν να επιτηρούν αυστηρά την περιοχή, είναι ο έλεγχος των αστρικών πυλών στην Συρία, από τις οποίες δύνανται να κατεβάσουν ακαριαία στρατεύματα και υλικό αν παραστεί ανάγκη..

– Ο συναγερμός που ενεργοποίησε πρόσφατα την συριακή αεράμυνα, η οποία εκτόξευσε εκατοντάδες πυραύλους εναντίον ιπταμένων στόχων και που αργότερα αποδόθηκε πως ήταν λανθασμένος επειδή οφειλόταν σε ηλεκτρονική επίθεση του Ισραήλ, δεν ήταν καθόλου λανθασμένος, αφού η συριακή αεράμυνα εγκλώβιζε πλειάδια σκάφη τα οποία εκινούνταν χαμηλά και έβαλλε εναντίον τους!

Kent Dunn – Drake Bailey

Nicos Kastanias:

Οι Πλειάδιοι γνωστοποίησαν αυτό το σύντομο μήνυμα για να μεταδοθεί στην ανθρωπότητα:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο Πλειάδιος Στόλος χρησιμοποιεί τώρα την μετατροπή “Αn” για να ξεκινήσει την πνευματικήν ενεργοποίηση ορισμένων σημαντικών ανθρώπων στην επιφάνεια του πλανήτη και σε πλήρη ευθυγράμμιση με την ελεύθερη τους βούληση.

Ο σκοπός της ενεργοποίησης αυτής θα παραμείνει προς το παρόν διαβαθμισμένος..

Η εφαρμογή της ενεργοποίησης αυτής δυνατόν να περιλαμβάνει οράματα, διαυγή όνειρα, αφυπνίσεις κουνταλίνι και ταχύ μετασχηματισμό των συστημάτων των πεποιθήσεων των ατόμων στα οποία απευθύνεται.

Εάν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους παρενέργειες, οφείλονται στην ενεργοποίηση αυτή, να παραμένετε ήρεμοι και να μην ενεργείτε παρορμητικά, ειδικά στις στενές σας προσωπικές σχέσεις.

Νίκη του Φωτός!

Δημοσιεύτηκε από τον Cobra χθες Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρα 03:04 πμ