Εμφανίστηκε Μητρικό Διαστημόπλοιο της 8ης Αποστολής του Διος και των Έψιλον (video)

Εμφανίστηκε Μητρικό Διαστημόπλοιο της 8ης Αποστολής του Διος και των Έψιλον

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα σπάνιο φαινόμενο, ή σύννεφο στο σχήμα του ανθρώπινου ματιού, αλλά ζωγραφισμένο με πινελιές του ουράνιου τόξου, έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό πάνω από το Σάο Πάολο στην Βραζιλία.

Η πολύχρωμη θέαση εμφανίστηκε στην διάρκεια της ημέρας, στις 19 Μαΐου 2018 και πιθανότατα ήταν ένα “φλεγόμενο” ουράνιο τόξο, όπως λένε οι μετεωρολόγοι, το οποίο συμβαίνει όταν το φως του ήλιου διαθλάται μέσω κρυστάλλων πάγου.

Άλλοι δήλωσαν ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα δυνατό αποτέλεσμα που συμβαίνει όταν τα σταγονίδια νερού ή οι κρύσταλλοι διασκορπίζουν το φως. Επίσης, ειπώθηκε ότι θα μπορούσε να είναι ένα φαινόμενο που που σχετίζεται με σεισμούς, πριν αυτοί γίνουν αισθητοί.

Ωστόσο, λόγω του πραγματικά περίεργου σχήματος στην δεξιά άκρη του “ματιού” που μοιάζει να εμφανίζεται ανάγλυφα, σαν πλαγιαστό 8 με κομμένες άκρες, διατυπώθηκε η σκέψη ότι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε, λοιπόν, να είναι κάποιο αιθερικό διαστημόπλοιο που προσπαθεί να κάνει την παρουσία του αισθητή.

Κάποιοι, επιπλέον, σχημάτισαν την εκδοχή ότι ότι θα μπορούσε να είναι σκάφος της 8ης Αποστολής του Διός. Μάλιστα το “ανάγλυφο σχέδιο” θυμίζει έντονα το καμπύλο Διπλό Έψιλον από το ανάκτορο της Κνωσού. Έτσι, αυτές οι δύο απόψεις ενισχύουν η μία την άλλη.

Επιπλέον, μέσα από την καμπύλη της αριστερής πλευρά του Έψιλον, εμφανίζονται δύο αντικείμενα, σαν να πρόκειται να φύγουν με ταχύτητα από στιγμή σε στιγμή.

Άραγε, εμφανίστηκε ένα μητρικό διαστημόπλοιο της 8ης Αποστολής του Διος και των Έψιλον στην Βραζιλία, προκειμένου να δηλώσουν παρών; Ή μήπως η εξήγησή του φαινομένου θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα στις προηγούμενες ερμηνείες;

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, αφήστε μας τα σχόλιά σας στην συνέχεια παρακάτω.

Ακολουθεί ένα video από VK (το λεγόμενο και ρώσικο facebook), το οποίο ενδεχομένως να μην λειτουργεί σε όλους τους υπολογιστές και τα κινητά, εάν δεν έχετε λογαριασμό εκεί:

diadrastika.com