Η NASA ΕΚΟΨΕ την ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ όταν Εμφανίστηκε ΑΥΤΟ κοντά στην ΓΗ (video)

[25/05/2018 - 11:01]

Η NASA ΕΚΟΨΕ την ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ όταν Εμφανίστηκε ΑΥΤΟ κοντά στην ΓΗ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν πάθει αμόκ με τον ισχυρισμό ότι ένας εξωγήινος πλανήτης ή κοσμοσφαίρα έχει εντοπιστεί όχι πολύ μακριά από την εξωτερική ατμόσφαιρα της Γης,

ενώ η NASA μόλις αντιλήφθηκε το συμβάν έκοψε αμέσως την ζωντανή σύνδεση, σύμφωνα με τις δηλώσεις αυτού που το παρατήρησε και το ανέβασε στο κανάλι MRMBB333 του YouTube.

Αυτό που εμφανίζεται από μία ζωντανή σύνδεση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, είναι μία συγκριτικά μεγάλη σφαίρα.

Όπως αναφέρει η dailystar.co.uk, αρχικά σκέφτηκε ότι ήταν το φεγγάρι, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ-πολύ περισσότερο από την Σελήνη.

«Περνούσε πάνω από την άκρη της Νότιας Αμερικής και κατευθυνόταν πίσω στην Αφρική στις 22.30, στις 22 Μαίου

Μπορείτε να δείτε τα διαφορετικά χρώματα; Δεν έχω ρυθμίσει πολλά, έμοιαζε φυσικό.

Δεν ξέρω αν είναι λόγω της απουσίας της ατμόσφαιρας της Γης ή αν είναι κάτι άλλο, φαίνεται περίεργο».

Μετά από λίγο η NASA έκοψε το σήμα. Σίγουρα δεν μπορεί να ήταν τυχαίο -αν και έχει πει πολλές φορές ότι αυτό συμβαίνει λόγω φυσικών προβλημάτων σύνδεσης. Αλλά πως γίνεται να συμβαίνει όταν καταγράφονται τέτοια περίεργα συμβάντα;

Λοιπόν, τι συμβαίνει; Είναι αυτό που βλέπουμε στο video το Φεγγάρι ή όχι; Περνούσε η τροχιά του από εκείνο το σημείο την ώρα και την μέρα που ανέφερε ο YouTuber ή όχι; Γιατί έχει τόσα πολλά χρώματα, ενώ ξέρουμε ότι η Σελήνη είναι γκρίζα;

Κάποιος είπε ότι είναι πολύ μικρό για να είναι το φεγγάρι, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι  είναι ένας νέος πλανήτης και ότι τον έχει δει αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο.

Η αλήθεια, πάντως είναι ότι έχουν γίνει περίεργες καταγραφές που εμφανίζουν κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας πλανήτης, ή μία μεγάλη σφαίρα ή Κοσμοσφαίρα, όπως ισχυρίζονται αρκετοί.

Δείτε το video και αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

ISS Live Feed cuts as purple and green MOON becomes visible in camera!

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ