Μήπως κι Εσείς ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Νιώθετε Λίγο Αποσυντονισμένοι τις Τελευταίες Ώρες; ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

[16/05/2018 - 09:57]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Νιώθετε Λίγο Αποσυντονισμένοι τις Τελευταίες Ώρες;

Μερικές φορές συμβαίνει κάτι παράδοξο και εντελώς ανεξήγητο. Εκεί που όλα λειτουργούν σωστά και όλα πηγαίνουν καλά… Ξαφνικά… σαν κάποιος να γύρισε τον διακόπτη… και όλα αλλάζουν…

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αναφερόμαστε στην πραγματικότητα. Χωρίς κανένα προφανή λόγο η διάθεση έχει αλλάξει. Δεν το αντιλαμβανόμαστε αμέσως, αν κάποιος δεν μας το υποδείξει. Τότε παρατηρούμε, το απίστευτο: ότι δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε.

Εκεί που αποφασίζουμε να κάνουμε αυτό, αλλάζουμε γνώμη και ξεκινάμε κάτι άλλο, στην συνέχεια, βλέπουμε ότι δεν μας ταιριάζει και κάνουμε πισωγύρισμα. Μετά αλλάζουμε πάλι γνώμη και στεφόμαστε κάπου αλλού. Μοιάζει σαν να μην έχουμε ξυπνήσει καλά, αλλά δεν είναι έτσι.

Η αφορμή για να περιγράψουμε λίγο τα παραπάνω, είναι αυτό που διαβάσαμε στο ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ και πραγματικά, κάπως έτσι νιώθουμε κι εμείς σήμερα:

Αλλά θέλετε να κάνετε κι άλλα κάνετε… και κάτι άλλο ξεκινάτε και αλλού τελικά πηγαίνετε… ξεχνάτε αυτό που πριν ένα λεπτό θέλατε να κάνετε;

Οι παρατηρήσεις μας δείχνουν ότι έχουμε φτάσει σε υψηλό ησυχίας σε τοπικό επίπεδο… Μάλιστα Από δω και πέρα Αρχίζουμε και μετράμε το χρόνο για νέο ρεκόρ!

Συνήθως σε καταστάσεις όπου καθυστερει η εκδήλωση γεγονότος έχουν παρατηρηθεί και φαινόμενα τα οποία επηρεάζουν τον άνθρωπο… αποσυντονισμός. ζαλάδα, εσωτερικός εκνευρισμός, περίεργη μνήμη…. γενικά μία θολούρα στο τι θέλουμε και τι κάνουμε!

Εσάς αυτό έχει ξεκινήσει να συμβαίνει αυτές τις ώρες;

Στα σχόλια θα περιμένουμε τις απαντήσεις σας για να τις καταγράψουμε ώστε να έχουμε μεγαλύτερο αρχείο πληροφορίας επάνω στο θέμα..

‘Ίσως, να έχει καθυστερήσει κάποια εκδήλωση κάποιου γεγονότος, όπως λέει ο Stranger.

Ίσως, πάλι όχι.

Μήπως νιώθετε σαν να έχετε έρθει από μία άλλη διάσταση και δεν ξέρετε πως να φερθείτε, να κινηθείτε και γενικότερα να συντονιστείτε με τον νέο σας χώρο;

Μπορεί και να σημαίνει ότι κάτι αλλάζει γύρω μας ή μέσα μας. Κάποιοι θα έλεγαν ότι ανεβαίνουν οι δονήσεις μας σαν να εισερχόμαστε σε νέες διαστάσεις.

Όμως, δεν ξέρουμε αν είναι έτσι, μόνο και μόνο επειδή αυτό θα μας άρεσε σαν ιδέα…

Αν συμβαίνει και σε εσάς κάτι παρόμοιο και πιστεύετε ότι δεν είστε αγουροξυπνημένοι, τότε, ίσως και να συμβαίνει κάτι πολύ πιο σημαντικό από αυτό μπορεί να φανταζόμαστε.

Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε την γνώμη σας στο Κατοχικά Νέα ή και σε μάς, στα σχόλια παρακάτω

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ